Beauty

Ovo su najbolje frizure za gustu i voluminoznu kosu, ako želiš promijeniti frizuru sad je trenutak

  • Svatko od nas želi imati punu i gustu kosu
  • Međutim, ponekad nije tako lako pronaći pravu frizuru za voluminoznu kosu
  • Donosimo ti najcool frizure za gustu kosu

Imaš „problema“ s gustom i bujnom kosom? Onda su to slatke brige! Ako želiš promijeniti frizuru, imamo za tebe nekoliko ideja i inspiracija. Naime, ovih je pet frizura upravo su savršene za voluminoznu i gustu kosu.

1. Pletene frizure

Vjerojatno najpopularnija frizura za žene s voluminoznom kosom je klasična pletenica. Naime, s pletenicom lako možeš ukloniti dosadne pramenove koji ti neprestano padaju na lice, a istovremeno izgledaš i vrhunski stilizirano! Pjevačica Camila Cabello nam to uvijek pokazuje kad je se može vidjeti na crvenom tepihu. I ona očito voli svezati svoju kosu u pletenicu. Ako ti je draža malo razigranija verzija, možeš isprobati i opuštenu pletenicu „riblja kost“. Ova frizura također savršeno naglašava tvoju gustu kosu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by camila (@camila_cabello)

Čini veliku razliku - otkrivamo ti koja je četka za kosu najpogodnija za tvoj tip kose

2. Kratka frizura

Oni koji su blagoslovljeni gustom kosom obično ni pod razno ne žele sljedeće: ošišati se. A lijepi dugi bob također izgleda mega s gustom kosom! Naime, s voluminoznom kosom pramenovi ne vise tek tako da vise, nego kratkoj frizuri dočaravaju vrlo jedinstven izgled. Dakle,  usudi se! Naime, kako dokazuje ikona stila Khloé Kardashian, s pravim stajlingom i kratka kosa može biti uistinu seksi.

3. Klasični rep

Što može biti elegantnije od jednostavnog konjskog repa? Osobito kad imaš puno kose, ova frizura uistinu privlači pažnju. Budući da je pravilno oblikovana, vezana kosa dovoljno je šik i za crveni tepih, što dokazuje i glumica Penelope Cruz. Naš savjet: jednostavno omotaj pramen kose oko svezane pletenice i učvrsti je kopčom. To frizuru čini još elegantnijom.

Koristi ga i slavni model: Super trik uz koji tvoja tanka kosa može izgledati gušće

4. Frizure sa šiškama

Manekenka Heidi Klum dokazuje sljedeće: takozvana „pony“ frizura se savršeno slaže s punom i voluminoznom kosom. Naime, ne izgleda mlitavo i dosadno. S gustom kosom šiške divno privlače pažnju i daju tvojoj frizuri još veći izražaj. Savjet: kad oblikuješ šiške, trebala bi ih izravnati prema naprijed, umjesto prema dolje, s pomoću pegle za ravnanje kose. To osigurava dodatni volumen!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

5. Beach waves

Ako želiš pokazati svoju prekrasnu gustu kosu, beach waves je frizura za tebe. Izduženi valovi donose još veći volumen tvojoj kosi i istovremeno osiguravaju pomalo opaki izgled. Kovrče kod voluminozne kose izgledaju super čak i uz kratku frizuru. To kratkoj kosi daje „drski izgled“. Pjevačica Selena Gomez voli pokazivati svoju prekrasnu punu kosu i zato često izbjegava složene frizure. Umjesto toga, pokazuje što nudi beach waves!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Photo: Shutterstock

Komentari 0