Beauty

Bella Hadid ponovno započinje trendove: Rekreira njezine sjajne i zategnute čeljusti uz pomoć make-upa

  • Novi make-up trend pojavio se na društvenoj mreži TikTok
  • Inspiracija za njega bila je svjetski poznata manekenka Bella Hadid
  • TikTokerice su pokušale svoju čeljust učiniti što sjajnijom i definiranijom, baš poput Belline

Na društvenoj mreži TikTok, među brojnim trendovima koji se svakodnevno javljaju, pojavio se i jedan iz beauty svijeta. TikTok beauty kreatorice pronašle su način kako uz pomoć šminke dobiti oštru liniju čeljusti baš poput poznate manekenke Belle Hadid.

Kad je nedavno na svojem Instagramu objavila nekoliko fotografija sa rođendanske proslave svoje prijateljice, Bella Hadid sigurno nije zamišljala da će se njena čeljust naći u središtu pozornosti na TikToku. Bella na svakoj fotografiji izgleda predivno, no posebno na 7. od njih deset u nizu savršeni oblik njene česljusti došao je do izražaja.

Nakon što je podijelila fotografije sa svojih više od 49 milijuna pratitelja, TikTokericu @rachelocoolmua zaintrigirao je njen izgled te je odlučila pokušati rekreirati šminku i sjaj čeljusti Belle Hadid.

Možda vas zanima Bella Hadid požalila se da je odrastala bez dizajnerskih komada, a onda je na TikTok stigla sarkastična snimka Rubrika Stars Stars

Tehnika kojom je to odlučila ostvariti nije prezahtjevna: jednostavno je uz pomoć highlightera uzduž čeljusti naglasila kost, a zatim sve nježno utapkala prstom. Nakon nje i druge su TikTokerice odlučila isprobati ovu tehniku, uključujući i @jaclynforbes i @sarah_wolak.

@rachelocoolmua #greenscreen GUYS HELP ME #highlight #jawline #bellahadid #makeuptutorial ♬ Lovefool - Best Love Songs

Iako su brojni pripadnici TikTok beauty zajednice nahvalili njen video i tehniku, @rachelocoolmua sa svojim je pratiteljima podijelila još jedan video u kojem je malo izmijenila postupak. Dodala je konturiranje, a zatim na čeljusnu kost nanijela highlighter u prahu. 

Iako ne možemo biti sigurni koja je bila tehnika Belle Hadid, ove beauty TikTokerice potvrdile su nam barem jedan način kako postići sjajnu i definiranu čeljust uz pomoć šminke. Dobar i kvalitetan highlighter stvarno čini čuda!

Bella Hadid Možda vas zanima Bella Haddid o zlostavljanu koje trpjela u vezama i vlastitim nesigurnostima Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram@gisou

Komentari 0