Beauty
Hailey Bieber

Nijedna kratka frizura nije tako popularna kao 'dad bob' - evo kome pristaje i kako je stilizirati

  • Sudeći prema društvenim mrežama, 'dad bob' jedan je od najpopularnijih trendova kratkih frizura
  • Naravno da ga nosi i kraljica pokretanja trendova Hailey Bieber koja je još jednom dokazala koliko joj dobro pristaje bob 
  • Otkrit ćemo kome najbolje stoji ova frizura te kako je stilizirati 

U svijetu ljepote uvijek postoje novi trendovi koje oblikuju it djevojke i influencerice. Jedan od ovih aktualnih trendova je dad bob, koji je popularizirala Hailey Bieber. Ova ležerna kratka frizura brzo je postala pravi hit. Detaljnije smo proučili ovaj kratki, "tatin" tip boba i otkrivamo kako ga nositi i stilizirati. Inače, nativ "dad bob" može sugerirati da je frizura "muškasta", što uopće nije. Namjera je bila pronaći riječ da se opiše retro, opuštena, cool i ležerna frizura koja ne zahtijeva puno truda da bi dobro izgledala - baš kao što muškarci vole.  

Kako izgleda dad bob frizura?

Dad bob karakterizira ležeran, ali elegantan izgled. Riječ je o srednjoj do kratkoj bob frizuri kod koje je kosa ošišana blago slojevito. Kosa obično završava malo iznad ramena i uokviruje lice na laskav način. Dad bob je poznat po svojoj prirodnoj teksturi i mekom, nekompliciranom izgledu. Vrhovi kose lagano se uvijaju prema unutra za cool izgled 90-ih.

Kome odgovara dad bob frizura?

Dad bob je svestrana frizura koja laska mnogim oblicima lica. Međutim, osobito dobro stoji ženama ovalnog ili srcolikog oblika lica. Pametnim poigravanjem različitim duljinama kose, dad bob naglašava najbolje crte lica i osigurava skladnu ravnotežu. Osim toga, ovu frizuru mogu nositi žene s ravnom kosom kao i one s prirodnom kovrčavom kosom.

Možda vas zanima Guste, stepenasto ošišane i počešljane u stranu: Vraćaju se šiške kakve smo nosili na početku milenija Rubrika Beauty Beauty

Kako stilizirati dad bob frizuru?

Šarm dad bob frizure leži u njenoj jednostavnoj eleganciji. Kako bi postigla ovaj izgled, možeš koristiti različite tehnike stiliziranja. Za prirodan i teksturiran izgled preporučamo korištenje figara za stvaranje blagih valova u kosi. Malo spreja za teksturu ili suhog šampona daje kosi dodatni volumen i čvrstoću.

Za sjajan izgled možeš izravnati kosu i nanijeti sprej za zaštitu od topline kako bi je zaštitila od topline. Vrhovi se tada mogu lagano sušiti fenom prema unutra ili prema van kako bi se stvorilo suptilno kretanje. Nekoliko kapi ulja ili seruma za kosu osiguravaju sjaj i gipkost.

Pony frizure Možda vas zanima Ove 3 frizure sa šiškama su 'out' u proljeće 2024., a umjesto njih ove 3 su 'in' Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0