Beauty
Pony frizure

Ove 3 frizure sa šiškama su 'out' u proljeće 2024., a umjesto njih ove 3 su 'in'

  • Duge ili kratke, ravne ili slojevite: pony frizure su svestranije nego ikada prije
  • Međutim, trendovi se mijenjaju, pa su neke pony frizure sada jednostavno 'out'
  • S ove tri varijante sigurno ćeš biti u trendu u proljeće 2024. godine

Još se nismo zasitile cool pony frizura. Uostalom, ove frizure sa šiškama potpuno su svestrane i doista se mogu prilagoditi svakom obliku lica. Znači, pony uglavnom stoji svima - ovisno koju varijantu odabereš.

Međutim, sada postoji toliko različitih varijacija ove klasične frizure da se lako možemo izgubiti. Kako bi i dalje bila u trendu u 2024. godini, otkrit ćemo ti koji će stilovi pony frizura biti popularni ovog proljeća, a koji su „out“.

Pony frizure u proljeće 2024.: Ove 3 varijante frizure su 'out' - umjesto njih nosimo ove 3

Out: Francuske šiške

In: Zavjesa šiške iz 70-ih

„French Girl Fringe“ je u osnovi suptilnija verzija „curtain bangs“, šiški u obliku zavjese, jer je glavna stvar ukloniti volumen i šiške više ne izgledaju tako podrezano, nego jednostavno i ležerno. Supercool, ali 2024. stvari ponovno postaju malo voluminoznije. Baš kao u 70-ima, jer i tada je pony bila jedna od apsolutnih klasičnih frizura.

Zato u proljeće 2024. nosimo „curtain bangs“ iz 70-ih. Kako to točno izgleda? Osnovni kroj su klasične curtain šiške, ali frizura je još više razdijeljena, a bočni dijelovi više zakrivljeni prema van. Najbolji način za stvaranje izgleda su uvijači (dakle, prave 70-e!) ili uvijači velikog promjera.

Out: Blunt bangs

In: Shag bangs

Kovrče uvijek funkcioniraju, a „curled pony“ („kovrčavi pony“) bile su veliki trend 2023. - bilo prirodne ili stilizirane. U 2024. primat će preuzeti tzv. „shag bangs“, koje izgledaju slično, ali još bolje funkcioniraju s ostatkom frizure. Kao što naziv sugerira, to je mješavina shag i pony frizure koju karakterizira jednostavna tekstura. Ono što je sjajno u vezi s tim: „shag bangs“ šiške uopće ne treba stilizirati, mogu se sušiti na zraku i padati kako želiš. Naravno, pod pretpostavkom da imaš prirodne valove ili kovrče. Ako ne, možeš si pomoći s tankim figarom i sve popraviti lakom za kosu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jenny Cho (@jennychohair)

 

Možda vas zanima Brinete, pozor! Zendaya je tako lijepo posvijetlila kosu da ćete to poželjeti pokazati svom frizeru Rubrika Beauty Beauty

Out: Dugački pony 

In: Moderne kratke šiške

Kratke, kraće, „short bangs“. U klasičnoj verziji pony frizure kosa nije duža od tri centimetra. Čak i uz trenutačno popularnu, moderniju interpretaciju kratkih šiški, najkraći pramenovi dugi su samo dva do tri centimetra, premda ne svi. Drugim riječima: šiške nisu ošišane na (kratku) duljinu, nego su slojevite i stoga ne djeluju tako grubo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HIRO OCHI (@hirohair)

Nicole Kidman Možda vas zanima Nicole Kidman drastično je skratila kosu, nosi trendy frizuru, a ovako platinastu ju još nismo vidjeli Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @rachelwstylist

Komentari 0