Beauty

Najljepši Met Gala beauty lookovi: Spoj rumenih obraza i valova, vamp usana i odvažnih frizura

Posljednjih nekoliko tjedana društvene mreže i mediji nisu prestajali brujati o Met Gali, tko će doći, tko će kojeg dizajnera nositi, koliko će biti novih imena na popisu... Najveći modni događaj održan je sinoć u Metropoliten muzeju u New Yorku, a brojne zvijezde su zasjale u svojim modnim kombinacijama. Ipak, nama su za oko zapele njihova šminka i frizura. S obzirom na to da je tema bila povezana s prirodom, princezama i ljepoticama, ne čudi nas što je većina djevojaka odabrala jednostavan makeup, onaj koji je na granici s no makeup izgledom, uz naglasak na rumene obraščiće. Također, frizure su bile lagano valovite i većinom elegantne i uredne. Ipak, nije sve bilo tako nježno i ženstveno, a mi donosimo naše omiljene beauty izglede.

Zendaya

 | Autor: Charles Guerin/ABACAPRESS.COM Charles Guerin/ABACAPRESS.COM Ovaj makeup i frizura jednostavno su nas oduševili. Glazbenica i glumica poigrala se sa stilovima iz nijemih filmova iz 1920-ih i spojila ih s "zlom" kraljicom. Njezine tanke, izvijene obrve i tamna šminka na očima i usnama sigurno su uvod u trendu koji će kroz skoro vrijeme postati popularan. Samo je pitanje trenutka. Njezina frizura je na prvi pogled jednostavna, ali detalj u kosi je ono što čini razliku (već smo u potrazi za sličnim modelima).  Originalno, uočljivo, odvažno i dostojno ovakve prigode.

Gigi Hadid

 | Autor: Profimedia Profimedia

Kad bi Snjeguljica bila plavuša bila bi Gigi Hadid na Met Gali 2024. Model je svoju dugu kosu ošišala u bob prije nešto više od mjesec dana i stoji joj fenomenalno. Ova frizura je dokaz kako i bob može biti elegantan i svečan. Njezin crveni ruž i ružičasti obrazi su jedan od naših omiljenih makeup izgleda. Izgleda kao da je ušla u vremensku kapsulu i stigla iz dana zlatnog Hollywooda. 

Kendall Jenner

 | Autor: Doug Peters/PRESS ASSOCIATION Doug Peters/PRESS ASSOCIATION

Kendall je izgledala poput šumske vile. Lagani makeup s naglaskom na rumene obraze i usne u jednakoj boji te duga, puštena kosa s laganim valovima odmaknuta s lica. Ovo je beauty look koji možemo napraviti same kod kuće, a sigurne smo da ćemo za njim posezati. Drago nam je što je Kendall dokazala kako i prirodna ljepota i jednostavnost u malene promjene može izgledati predivno. 

Sarah Jessica Parker

 | Autor: Photo: Christina Horsten/dpa Photo: Christina Horsten/dpa

Beach waves valovi su jedna od najpopularnijih frizura Met Gale 2024., a Sarah Jessica Parker se odlučila za umetke i dugu kosu do dna leđa. Nama ova frizura izgleda veoma jednostavno i svakodnevno, a upravo je dužina ono što ju čini posebnom. Kao i Zendaya, glumica se odlučila za šešir kao dodatak frizuri, a moramo priznati da daje poseban štih beauty izgledu. Kao i kod većine dama i Sarah Jessica Parker je imala jednostavan makeup s naglašenim ružičastim obrascima. Ovaj look izgleda jednako dobro i na mladoj i zreloj koži. 

Kerry Washington

 | Autor: Profimedia Profimedia

Kerry Washington je pokazala kako pixie frizura može izgledati ženstveno i elegantno. Micro šiške koje samo su prošarale čelo i dale dodatnu dimenziju frizuri, kao i velike naušnice bile su pravi spoj. Kerry je imala lagano sjenilo u ljubičastoj boji na očima i ruž u nude-ljubičastoj boji kako bi sve uskladila s haljinom. Jednostavno,a efektno!

Amanda Seyfried

 | Autor: Matt Crossick/PRESS ASSOCIATION Matt Crossick/PRESS ASSOCIATION

Amanda Seyfried je također na usnama nosila ljubičasti ruž, ali ovoga puta njegova boja je veoma došla do izražaja na njezinoj svijetloj puti. Glumica se odlučila na mnogo eksperimentiranja, a kosu je obojila u srebrnu boju (znali smo da je srebrna trend, ali ne ovoliki) i dodala srebrnu krunu kako bi bila prava šumska diva. Odvažno, cool, drugačije i idealno za sve zabave koje su pred nama. 

Jessica Biel

 | Autor: Charles Guerin/ABACAPRESS.COM Charles Guerin/ABACAPRESS.COM

Jessica Biel je još jedna dama koja je dokazala kako su beach waves i jednostavna frizura bili ultimativni trend ove Met Gale. Sviđa nam se kako ovako opuštena frizura i kosa koja pada preko prsa daju dozu elegancije velikom dekolteu na haljini. I Jessica je imala lagani make-up s naglaskom na ružičastom rumenilu. Prirodna ljepota je najveći trend ovogodišnjeg događaja.

Lana del Ray

 | Autor: Profimedia Profimedia

Lana del Ray je podigla ljestvicu na višu razinu kada su u pitanju detalji na kosu - pjevačica je imala granje u kosi! Ovo možda nije frizura koju ćemo jednostavno rekreirati (niti smo dovoljno hrabre za to), ali izgleda veoma zanimljivo i originalno. Očito ćemo nositi razne dodatke na kosi u idućim mjesecima, a beach waves su i kod pjevačice postojani. Lana del Ray je odabrala makeup koji je, za razliku od većine djevojaka, više naginjao na smeđe tonove. Veoma nam se sviđaju njezine smeđe metalik usne,  zanimljiv su dodatak laganom makeupu. 

Možda vas zanima Ružičasto rumenilo se vraća - izabrali smo odlične primjerke jer ova boja pomlađuje! Rubrika Beauty Beauty
Photo: Profimedia

Komentari 0