Beauty
nijanse plave kose

Najljepše nijanse plave kose: 5 boja na koje valja obratiti pozornost, ovo ljeto sve se vrti oko njih

  • Plava boja kose uvijek će biti u trendu, a u popularnost se mijenja samo po pitanju njene nijanse
  • Od platinastih i najsvjetlijih, do medenih i onih tamnijih, plava boja i dalje je poželjna
  • Donosimo predivne plave nijanse koje će vladati 2023.-om, a posebno ljetom pred nama

Zabavna i puna sjaja, plava kosa uvijek je na vrhu popularnosti te je jedna od najsvestranijih boja koje možemo izabrati za svoju kosu, od tople medene boje, do pepeljastih i platinastih nijansi i svih suptilnih nijansi između. 

Ton i nijansa plave boje koju izaberemo u potpunosti može izmijeniti naš izgled i boju naše kose, a nakon što je prošle godine posebno bila popularna platinasto plava, pod utjecajem Kim Kardashian i Pamele Anderson, u 2023. ipak ćemo vidjeti promjenu u popularnim nijansama plave.

nijanse plave kose | Autor: Instagram @romeufelipe Instagram @romeufelipe nijanse plave kose za 2023.

Ove će godine plava kosa varirati između dva izbora, statement ili suptilnih nijansi, ovisno o tome koliko upečatljivom želimo napraviti našu plavu kosu. 

U nastavku donosimo trendi nijanse plave boje kose!

Spotlight plava 

Statement plave nijanse ponovno dobivaju na popularnosti, a spotlight plavu postići ćemo strateški smještenim i upečatljivim pramenovima koji će se istaknuti i učiniti ovu plavu nijansu doista posebnom. 

nijanse plave kose | Autor: Instagram @vannesahong Instagram @vannesahong nijanse plave kose za 2023.

Osunčana plava

Topla medeno plava nijansa, kakvu nosi i Beyonce na svojoj turneji, savršena je za ljeto i more,  a topli zlatni prošarani pramenovi u kosi daju joj izgled poput prirodno posvijetljene kose na suncu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by R O K A E L (@rokaelbeauty)

 

Barbie plava

Barbie-manija zavladala je i modnim i beauty svijetom ususret izlasku filma o najpoznatijoj lutki, s Margot Robbie u glavnoj ulozi, stoga ne čudi i što je Barbie plava nijansa također u trendingu. Elegantna plava nijansa s laganim žutim podtonom koji isijava iz nje predivna je nijansa kakvu nosi i Barbie.

nijanse plave kose | Autor: Instagram @brycescarlett Instagram @brycescarlett nijanse plave kose za 2023.

Glazirana biserna plava

Budući da je jednaki fokus na brizi o kose, kao i na biranju boje, sjajni, biserni pramenovi nastavljaju trend u glaziranoj koži i noktima, koji je vladao prošlogodišnjim beauty trendovima. Nježno žuto biserne plave savršena su mješavina toplih, zlatnih i maslac tonova s bisernim pramenovima te su idealna verzije meke plave kose u kojoj je stvorena mekana dimenzija s različitim nijansama plave.

nijanse plave kose | Autor: Instagram @gregoryrussellhair Instagram @gregoryrussellhair nijanse plave kose za 2023.

Možda vas zanima Najpopularnije frizure za ljeto 2023.: razigrane, glamurozne i s puno volumena Rubrika Beauty Beauty

Iako se gore navedenim nijansama predviđa najveći uspjeh, to ne znači da ne možemo isprobati i neku drugu plavu nijansu, budući da će i bež te prljavo plava, kao i platinasto plava uvijek biti popularne. 

nijanse plave kose | Autor: Instagram @khloekardashian Instagram @khloekardashian nijanse plave kose za 2023.

Također, možemo se inspirirati i brojnim nijansama plave kose koje nose najveće svjetske zvijezde, poput badem plave Khloe Kardashian ili medeno plave Amande Seyfried.

nijanse plave kose | Autor: Instagram @renatocampora Instagram @renatocampora nijanse plave kose za 2023.

Možda vas zanima Još malo trendova iz srednjoškolskih dana: J.Lo je i službeno odobrila polurep, i jako smo joj zahvalni na tome Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @xoxotsumi

Komentari 0