Beauty

Na mirisne note ljubičice smo pomalo zaboravili, a baš su elegantne: ova 3 parfema ih najbolje ističu

  • U svijetu parfema postoje neki mirisi koji su bezvremenski 
  • Jedan od njih definitivno je miris ljubičice
  • Otkrit ćemo ti najljepše parfeme s mirisom ljubičice gdje se delikatne cvjetne arome susreću s elegantnim mirisnim kompozicijama i očaravaju tvoja osjetila – obećavamo!

U svijetu mirisa postoje razne arome koje mogu očarati naša osjetila, od voćnih nota poput malina ili jagoda preko slatkih parfema s vanilijom ili karamelom do ljetnih nota citrusa. No, ljeti volimo i cvjetne parfeme koji su u isto vrijeme slatkasti, ali i osvježavajući te ih možemo nositi u dnevnim i večernjim prigodama. Jedna cvjetna nota koja se nalazi u određenim parfemima, a na koju smo, u posljednje vrijeme, pomalo zaboravili, definitivno je nježna nota ljubičice koju karakteriziraju puderasti i blago voćni tonovi. 

Mirisi u kojima prevladava ljubičica su ženstveni, elegantni i romantični, a opet, ovisno o drugim notama u parfemu, mogu biti i razigrani i svježi. Kako bilo, mislimo da je ljubičica predivan i bezvremenski dodatak parfemima pa smo izdvojili nekoliko njih koji sadrže upravo ovu opojnu aromu. 

Daisy Eau So Fresh, Marc Jacobs

Daisy Eau So Fresh od Marca Jacobsa svjež je i razigran miris koji kombinira ljubičicu s voćnim i cvjetnim notama. Gornje note grejpa, maline i kruške daju parfemu iskričavu svježinu. Srčana nota otkriva nježnu aromu ljubičice u pratnji jasmina i cvijeta jabuke. Bazne note mošusa i šljive zaokružuju miris i daju mu ugodnu toplinu. Daisy Eau So Fresh savršen je parfem za ljeto koji širi dobro raspoloženje.

 | Autor: PR PR Foto: PR,Épisode Romantique,Jardin Bohème, cijena: 35,40 eura

Eve, Jil Sander

Eve brenda Jil Sander elegantan je i senzualan miris koji kombinira ljubičicu s orijentalnim i drvenim notama. Gornje note grejpa, crnog ribiza i začina daju parfemu voćnu, začinsku svježinu. Srce otkriva cvjetnu aromu ljubičice u pratnji jasmina i ruže. Bazne note sandalovine, vanilije i pačulija daju parfemu toplu i zavodljivu notu.

 | Autor: PR PR Foto: PR, Eve, Jil Sander, cijena: 24,10 eura

Možda vas zanima Chanel Chance Eau Fraîche ti je najdraži parfem, ali tražiš povoljniju alternativu? Našle smo ju! Rubrika Beauty Beauty

Épisode Romantique, Jardin Bohème

Épisode Romantique branda Jardin Bohème je romantičan i sanjiv miris koji kombinira ljubičicu sa zelenim i mošusnim notama. Gornje note crnog ribiza i jasmina daju parfemu svježu i živahnu notu. U notama srca otkrivaju se sandalovina, cedar i limun. Donja nota jantara zaokružuje miris i daje mu nježnu i senzualnu auru.

 | Autor: PR PR Foto: PR, Épisode Romantique,Jardin Bohème, cijena: 55, 99 eura

Cocomoi Možda vas zanima Još jedan celebrity parfem na našem radaru: ovaj je baš seksi, pravi ljetni Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @eleanorpendleton

Komentari 0