Beauty
kosa 2023.

12 boja za kosu koje će biti u trendu sljedeće godine - koju boju ćeš izabrati?

  • Nova godina označava novi početak, a za mnoge i savršeno vrijeme za novu boju kose
  • Ako već tražiš inspiraciju za novu boju kose, donosimo čak dvanaest predivnih opcija
  • Među bakrenim, smeđim, crnim i plavim nijansama sigurno će svatko pronaći savršenu novu boju za 2023.!

Promjena je uvijek dobrodošla, a kad se radi o promjeni boje kose, mnogi biraju početak nove godine kao vrijeme za novu boju i frizuru. Budući da nas još samo par tjedana dijeli od 2023., donosimo prijedloge boja kose koje bi mogle biti među najpopularnijima u sljedećoj godini. Neki će se trendovi nastaviti iz 2022., ali će nas iznenaditi i neki novi. 

Nove verzije i dorade klasičnih boja za kosu i razne varijante smeđe, crne, plave i crvene samo su dio onog što nas očekuje u 2023. 

Raskošna bordo 

U sljedećoj godini svakako ćemo viđati više crvenih nijansi, poput ove raskošne bordo crvene. Ovoj punoj boji dodani su hladniji tamni pramenovi kojima se dobiva taj predivan bordo ton.

kosa 2023. | Autor: Instagram @lala Instagram @lala

Nježna ružičasta

Bakreno ružičasta i rose-gold boja zapravo je blaža verzija jače crvene te je sve traženija u salonima. U ovom su trendu spojene plave nijanse s toplom zlatnom za dobivanje ove posebne boje koja ponovno dobiva na popularnosti. 

kosa 2023. | Autor: Instagram @lanacondor Instagram @lanacondor

Meki pramenovi koji uokviruju lice

Jedan od trendova koji je i dalje na vrhu najtraženijih te ni sljedeće godine neće prestati biti popularan, su svjetliji pramenovi koji savršeno uokviruju lice.

kosa 2023. | Autor: Instagram @dimitrishair Instagram @dimitrishair

Ponoćno crna

Wednesday Addams i njen goth glam stil trenutno su zbog nove Netflixove serije na vrhuncu popularnosti, a bogata crna s dodatnim sjajem bit će veliki trend i u nadolazećim mjesecima.

kosa 2023. | Autor: Instagram @meganfox Instagram @meganfox

Medeno zlatna

Umjesto pepeljasto plavih, u 2023. viđat ćemo više toplih zlatnih i medenih tonova, a trend već odlično nosi Kim Kardashian, za čiju je novu boju zaslužan njen celebrity frizer Chris Appleton.

kosa 2023. | Autor: Instagram @jennakristina Instagram @jennakristina

Tamna bakrena

Još jedna nijansa crvene, ovaj put u tamnoj bakrenoj varijanti, koja je mješavina predivnih smeđih i bakrenih nijansi. 

kosa 2023. | Autor: Instagram @ciara Instagram @ciara

Skupa brineta

Skupa brineta je veliki trend iz ove godine koji će se nastaviti i sljedeće, s mnogim celebrityjima koji se već izabrali ovu nijansu, poput Gigi Hadid i Hailey Bieber. Duboka i jaka dimenzija kose te posvećenost detaljima glavne su odrednice ove blistave nijanse.

kosa 2023. | Autor: Instagram @shaymitchell Instagram @shaymitchell  

Zimsko bijela

Uz medene plave, i svjetlije nijanse plave dobit će svoje mjesto među popularnim bojama za kosu u 2023. Gotovo platinasto plava, ova zimsko bijela nijansa svakako će se istaknuti u raznim tamnijim nijansama.

kosa 2023. | Autor: Instagram @gregoryrussellhair Instagram @gregoryrussellhair

Pramenovi u boji karamele

Ova boja savršena je sredina između smeđe, kestenjaste i bakrene boje jer ostaje smeđa, ali s mekim i toplim naglascima kroz pramenove te se time postiže ujednačen i skladan rezultat na kosi. Pramenovi su u ovom slučaju tek nekoliko nijansi svjetliji od prirodne boje kose te izgledaju sasvim prirodno. 

kosa 2023. | Autor: Instagram @cutlersalon Instagram @cutlersalon

Lješnjak brineta

Još jedna varijanta smeđe koja inspiraciju za ovu specifičnu nijansu traži u prirodi, točnije u boji lješnjaka sa zlatno-smeđim toplim te pepeljasto-smeđim hladnim pramenovima spojenima u nijansu koju će biti i lako održavati.

kosa 2023. | Autor: Instagram @lovegrace_e Instagram @lovegrace_e

Pješčano-bež plava

Ova verzija plave sadrži tople i hladne tonove spojene u savršenu kombinaciju pepeljastih, bež i pješčanih nijansi plave za predivnu multidimenzionalnu boju.

kosa 2023. | Autor: Instagram @kyliejenner Instagram @kyliejenner

Topla kremasta plava

Topla kremasta plava savršen je izbor za one s prirodno plavom kosom koji ju žele posvijetliti, ali ne drastičnom promjenom poput platinasto plave. Decentna, topla nijansa savršeno će se stopiti s prirodnom plavom i dati joj dimenziju.

kosa 2023. | Autor: Instagram @kalliekaiser Instagram @kalliekaiser

Možda vas zanima TikTok ima novi hit proizvod od kojeg kosa nikada nije bila ljepša. Istražili smo u čemu je fora Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @shaymitchell

Komentari 0