Beauty
Lily Collins

Glamurozni smeđi ruž bio je kruna potpuno smeđe kombinacije Lily Collins. Izdvojili smo slične

  • Glumicu Lily Collins naviknuti smo gledati u raznobojnim kombinacijama u seriji 'Emily u Parizu', no ovaj put odlučila se za monokromatski smeđi look
  • Uz dugu haljinu modne kuće Yves Saint Laurent, Lily je imala i pripadajući, smeđi makeup
  • Smeđe usne veliki su povratnički trend iz 90-ih, koji je savršen za zimsko razdoblje!

Svi obožavatelji hit serije 'Emily u Parizu' samo će se još malo trebati strpjeti, budući da nova, treća sezona krajem mjeseca stiže na Netflix. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)

Vraćaju se upečatljivi i raznobojni modni i beauty lookovi zvijezde showa, Lily Collins i njenog lika, a glumica je već svojim lookom na premijeri 3. sezone održanoj u Parizu. Na crvenom tepihu Lily Collins pojavila se u predivnom ženstvenom looku u kojem je glavnu riječ imala smeđa boja, od haljine do makeupa. Njen nježan i topli look može nam poslužiti i kao savršena zimska inspiracija!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)

Glumica je nosila svjetlosmeđu drapiranu YSL haljinu dugih rukava s prorezima na trbuhu i skupljenim detaljima po sredini haljine te crne lakirane platforme, a njen monokromatski makeup look u potpunosti je bio u skladu s outfitom. Vizažistica Aurélie Payen, koja je i dio makeup tima na setu 'Emily u Parizu', zaslužna je za ovaj smeđi look na kojem se posebno ističu usne smeđe boje, u nijansi koja je posebno bila popularna tijekom 90-ih, a sad doživljava veliki povratak.

Topla smeđa boja ruža izvrsno se uklopila s tamnosmeđoj bojom kose lijepe glumice, dok su joj oči bile istaknute smeđim sjenilom. Njena prepoznatljiva frizura sa šiškama bila je stilizirana u meke valove. 

Lily Collins Možda vas zanima Zavodljiva, ali elegantna: Lily Collins ukrala je ovu chic punđicu od Francuskinja Rubrika Beauty Beauty

S dolaskom zimske sezone, sve više viđamo i makeup lookove u tamnijim nijansama, baš poput ovog Lily Collins, a uz sjajne usne u smeđoj boji, popularne su i manikure u raskošnim smeđim nijansama. 

U nastavku izdvajamo nekoliko prijedloga smeđih ruževa za usne kojima možemo postići ovaj makeup kao stvoren za zimu!

smeđi ruževi | Autor: Notino/Cult Beauty Notino/Cult Beauty YSL Beauty, Rouge Pur Couture, nijansa 156 Nu Transgression, (261,90 kn); Chanel, Rouge Coco, nijansa 402 Adrienne, (376,00 kn); Charlotte Tilbury, The Super Nudes, nijansa Supermodel, (221,31 kn) Možda vas zanima Još malo i stiže treća sezona 'Emily u Parizu'. Datum je poznat i jedva čekamo! Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram @lilyjcollins

Komentari 0