Life&style
Beyonce, dodjela Grammyja

Najviše Grammyja u povijesti: Beyonce je oborila 20 godina star rekord i sad ima čak 32 Grammyja

  • Pjevačica Beyoncé je u nedjelju navečer na 65. dodjeli nagrada Grammy postavila novi rekord u broju osvojenih prestižnih statua koji se dodjeljuju najboljim glazbenim izvođačima
  • Bila je nominirana u devet kategorija, a osvojila je četiri Grammyja 
  • „Pokušat ću biti manje emocionalna, samo želim upijati ovu noć“, rekla je u svom govoru Beyonce

U nedjelju navečer u Los Angelesu je održana 65. godišnja dodjela nagrade Grammy. Neke od najvećih nastupa na događaju, gdje se ujedno slavila nadolazeća 50. godišnjica hip-hopa, imali su Run-DMC, DJ Jazzy Jeffa, Salt-N-Pepa, Flavor Flav, Queen Latifah, Big Boi of Outkast i Missy Elliott.

Jennifer Lopez Možda vas zanima Kako je Jennifer Lopez zaradila 1,75 milijuna dolara u manje od sat vremena Rubrika Life&style Life&style

Bad Bunny otvorio je događanje sa svojim nastupom, Luke Combs je prvi put nastupio na pozornici Grammyja, a Kacey Musgraves, Bonnie Raitt, Sheryl Crow, Mick Fleetwood i Quavo odali su počast umjetnicima preminulima tijekom prošle godine.

Harry Styles odnio je Grammy za album godine za 'Harry's House'. Samara Joy dobila je nagradu za najboljeg novog izvođača, Lizzo za snimku godine ('About Damn Time'), a Bonnie Raitt za pjesmu godine ('Just Like That'). Adele je dobila nagradu za najbolju solo pop izvedbu ('Easy on Me').

Pjevačica Beyoncé nominirana je u ukupno devet kategorija, a osvojila je četiri nagrade: za najbolji dance/elektronički album, najbolju dance/elektroničku snimku ('Break My Soul,'), najbolju tradicionalnu R&B izvedbu ('Plastic Off the Sofa') te najbolju R&B pjesmu ('Cuff It'). 

Beyoncé je na početku večeri osvojila nagradu za najbolju R&B pjesmu, ali nagradu nije mogla primiti jer je zapela u prometu. Nagradu su umjesto nje primili glazbenici Terius Nash i Nile Rodgers. Publiku je to začudilo, a voditelj Trevor Noah je odmah objasnio što se događa. „Beyonce je na putu. Dobra stvar kod vođenja Grammyja u Los Angelesu je to što svatko može biti ovdje, loša stvar je promet u Los Angelesu“ objasnio je, a prvu nagradu Beyoncé je dobila nešto kasnije za svojim stolom.

Ukupno je Beyoncé osvojila 32 Grammyja, te je oborila rekord za najviše osvojenih nagrada star više od 20 godina, a držao ga je mađarsko-britanski dirigent George Solti sa 31 Grammyjem.

„Pokušat ću biti manje emocionalna, samo želim upijati ovu noć“, rekla je u svom govoru slavna pjevačica.

Rita Ora Možda vas zanima Sako ok, kožne hlače ok, ali top kakav nosi pjevačica ne bi odjenulo puno žena Rubrika Moda Moda
Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Beyonce is hot