Beauty

La PIEL je predstavio novu kolekciju proizvoda, a jedan beauty trend je posebno u fokusu

Od kada se pojavio na tržištu, beauty brend prirodne kozmetike, La PIEL, ne prestaje oduševljavati svoje obožavatelje s odličnim proizvodima. Sada je stiglo vrijeme da La PIEL predstavi svoje novitete, a društvene mreže ne prestaju pričati o njima. Naime, riječ je o "Glow" kolekciji koja sadrži nekoliko proizvoda: kremu za lice i čak četiri nijanse uljnog highlightera

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Jurcevic (@lalana)

La PIEL već nekoliko dana na svom Instagram profilu najavljuje proizvode i jedva smo dočekali da ih predstave. Prvi proizvod koju su predstavili je krema "Glow" koja spaja skincare i makeup u jedno. Krema u sebi ima čak 94,2 % prirodnog sastava i namijenjena je za sve tipove kože. "Glow" krema ne čepi pore, a pritom koži daje duboku hidrataciju i smanjuje crvenilo kože. Cijena "Glow" hidratantne kreme je 37,90 eura i može se kupiti na La PIEL web shopu.

Foto: La PIEL, Glow krema za lice | Autor: La PIEL La PIEL Foto: La PIEL, Glow krema za lice Foto: La PIEL, Glow krema za lice | Autor: La PIEL La PIEL Foto: La PIEL, Glow krema za lice Foto: La PIEL, Glow krema za lice | Autor: La PIEL La PIEL Foto: La PIEL, Glow krema za lice Foto: La PIEL, Glow krema za lice | Autor: La PIEL La PIEL Foto: La PIEL, Glow krema za lice

Kolekcija "Glow", osim hidratantne kreme sadrži i četiri uljna highlightera koji se sastoje od hidratantnih sastojaka pa pritom osim sjaja, njeguju i hrane kožu. Uljni highlighteri se sastoje od prirodnih ulja (jojobe, badema, ricinusa, soje) i pigmenata te koži daje prekrasan sjaj i naglašava dijelove lica na koje se nanese. La PIEL uljni highlighteri se mogu nositi još kao i rumenilo i sjenilo za oči, a dolazi u četiri boje. FLORA je narančasta nijansa, CLEO je zlatna nijansa, THEIA je svijetlo zlatna nijansa i APHRODITE je svijetloružičasta nijansa. Svaka djevojka će sigurno pronaći boju koja joj najviše odgovara, a možda i nekoliko njih. Cijena La PIEL highlightera je 19,90 eura i također se može kupiti na njihovom web shopu.

Možda vas zanima Nećete vjerovati tko je zamijenio Lanu Jurčević u kampanji njenog beauty brenda! Rubrika Beauty Beauty

Foto: La PIEL, highlighter ulje u boji FLORA | Autor: Foto: La PIEL, highlighter ulje u boji FLORA Foto: La PIEL, highlighter ulje u boji APHRODITE | Autor: Foto: La PIEL, highlighter ulje u boji APHRODITE Foto: La PIEL, highlighter ulje u boji THEIA | Autor: Foto: La PIEL, highlighter ulje u boji THEIA Foto: La PIEL, highlighter ulje u boji CLEO | Autor: Foto: La PIEL, highlighter ulje u boji CLEO Proizvode je, osim zasebno, moguće kupiti i u kompletima od Ovi proizvodi će se uklopiti u svaku rutinu, a mi smo spremni za najsjajniju kožu ovog proljeća. Posebno volimo proizvode koji se mogu koristiti na više načina, a ovi su proizvodi upravo jedni od tih i dokaz kako domaći brendovi prate vanjske trendove i mogu se uspoređivati s njima po kvaliteti i inovativnosti. Naime, tekuća rumenila, highlighteri i sjenila za oči su veliki trend u beauty svijetu, a lijepo je znati da ih možemo kupiti i kod naših brendova. 

 

Photo: La PIEL

Komentari 0