Beauty 27. siječnja 2023.

Udahni mir i izdahni stres uz novu La PIEL Antistres kolekciju

La PIEL.

Nakon što smo oborili rekorde na La PIEL društvenim mrežama, gdje smo u samo 5 dana imali više od 6 milijuna pregleda na videa s izazovom tuširanja hladnom vodom i potaknuli veliki broj poklonika ove antistres metode u cijeloj regiji da krenu i ustraju u ovoj zdravoj navici koju je u sklopu kampanje pod nazivom #PomicemSvojeGranice, uz priču o današnjem tempu života i važnosti mentalnog zdravlja pokrenula naša osnivačica Lana Jurčević, kao nastavak i održavanje isticanja te teme, kreirali smo Antistres liniju za svaki dan koja se sastoji od aromatizirajućeg mista za dom, posteljinu, odjeću, ali i roll on-a s eteričnim uljima za primjenu na koži. 

Živimo u svijetu prepunom svakodnevnih izazova u kojem su stres, mentalna i fizička preopterećenost i neprekidna utrka s vremenom i brojem obveza u danu postali pravi kradljivci našeg mira i životnog veselja. Mi želimo da uživate u životu, radeći ono što najbolje znate i želite, da dišete punim plućima i da suvereno vladate svakodnevnom izazovima. Zato smo se prije nekoliko mjeseci odvažili progovoriti o tome, osvijestiti naše i vaše probleme, želje i stremljenja  u kampanji pod nazivom #PomcemSvojeGranice i tu ne stajemo, idemo dalje, opuštamo se, slušamo se, savjetujemo, kreiramo „male pomagače iz prirode“, a sve to da bismo zajedno ovladali svakodnevnim izazovima, omogućili si redovite rituale opuštanja i kreirali život kakav želimo.  

 | Autor: La PIEL La PIEL

Udišemo mir, izdišemo stres, tuširamo se svakodnevno hladnom vodom, radimo vježbe disanja i opuštanja i uživamo u našoj novoj kolekciji koja budi sva naša osjetila u svijetu ugodne mirisne i osjetilne senzacije te nas ispunjava mirom i osjećajem dobrih vibracija posvuda oko nas.

Želimo da i vi stanete na trenutak i opustite se. Zaboravite prošlost i ne predviđate budućnost. Želimo da budete tu i osjetite mir. Uz nove mirisne i opuštajuće note, Antistres kolekcija postaje dio vašeg doma i svakodnevnih rituala. To je miris koji osvježava dom, umiruje um i daruje miran san. To je vaša nova mala snaga koja će uvijek biti uz vas. 

 | Autor: La PIEL La PIEL

I dok svi žure, dok svi bježe, dok svi luduju – stanite! Uz Antistres kolekciju koja je stvorena za svakodnevne male rituale i trenutke opuštanja. Vaš dom postaje oaza mira koju možete ponijeti sa sobom gdje god se uputite.

Kolekcija se sastoji od Antistres aromatizirajućeg mista za svaki kutak doma i Antistres roll on relaksirajućeg ulja za opuštanje i lakše disanje, a namijenjena je doslovno svima - ženama i muškarcima svih dobnih skupina.

 | Autor: La PIEL La PIEL

La PIEL Antistres aromatizirajući mist – parfemski osvježivač doma, posteljine i odjeće/tekstila

La PIEL Antistres aromatizirajući mist namijenjen je svima koji žele pretvoriti svoj dom u oazu mira. Antistres 3u1 sprej stvoren je za svaki kutak doma - od posteljine i kreveta do ormara i odjeće.  Ugodan mirisni cvijet lavande pomaže ukloniti dnevni stres i nježno opušta, potičući miran san, dok amber i pačuli umiruju i pročišćuju um i tijelo. 

 | Autor: La PIEL La PIEL

Nekoliko potisaka je dovoljno za kreiranje opuštajuće atmosfere, postizanje ravnoteže tijela i uma te miran san. 

 | Autor: La PIEL La PIEL

La PIEL Antistres Roll on – 98% prirodno relaksirajuće ulje za primjenu na koži

Pod sloganom: “Udahni mir, izdahni stres“  kreirali smo  „malog pomoćnika iz prirode“ za sve stresne situacije, bez obzira na mjesto, vrijeme i situaciju. On je malen, ali snažan. U život unosi mir, jasnoću, osvježenje i ravnotežu. Antistres relaksirajuće ulje možete uvrstiti u svoje svakodnevne male rituale opuštanja, kada poželite stati i odvojiti trenutak za sebe.

 | Autor: La PIEL La PIEL

Smirujuća lavanda umiruje um, ublažava stres i uravnotežuje, dok osvježavajući ružmarin i eukaliptus potiču jasnoću i osvježavaju osjetila, a bosiljak i menta podižu raspoloženje i oživljavaju.