Beauty

Ovo je najdraži highlighter Lane Jurčević - i super je jeftin!

Ako smo na ičije make up tehnike ljubomorni, onda je to pjevačica Lanu Jurčević. Lana postaje sve poznatija po svojim lookovima, a nama je neodoljiv njen super glowy highlighter. O čemu je riječ?

Lana Jurčević uskoro će izgleda biti poznata po svojim make up lookovima jednako kao i po pjevanju! Upravo zato, rado bismo zavirili u njenu kozmetičku torbicu i provjerili koje proizvode obožava iznad svega. Što nam kod nje posebno upada u oči? Pregršt tekućih ruževa za usne i highlighteri. Iako najčešće nosi suptilnije varijante, naprosto obožavamo kada napravi super glowy look za koncerte. E, pa to želimo! Zanimalo nas je koji highlighter tada koristi i da, odgovor će vas stvarno iznenaditi!

 

A post shared by Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) on

Naime, Lana koristi Maybellineov popularan Strobing Stick u nijansi "100 Light - Iridescent". To je highlighter u sticku perla ružičaste nijanse koji na koži ima specifičan finiš pa djeluje poput pudera. Evo što Lana kaže o njemu: "Obožavam Maybellineov Strobing Stick jer s njim istovremeno mogu napraviti vrlo suptilan i vrlo napadan glow. Definitivno ga koristim toliko da bi ga malo trebala staviti na stranu (smijeh)!". 

Sviđa li se i tebi ovaj highlighter možeš ga kupiti u svim drogerijama po Hrvatskoj za 65,49 kn.  | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Photo: miss7

Komentari 0