Beauty

Nećete vjerovati tko je zamijenio Lanu Jurčević u kampanji njenog beauty brenda!

Prirodni brend kozmetike La PIEL by Lana J., svoju misiju I viziju pronalazi u stvaranju proizvoda koji osim što imaju prepoznat I hvaljen učinak, prenose I osjećaj brige za vaše tijelo. U užurbanim danima kada imamo osjećaj da trčimo iz kreveta na posao, s posla doma I ne vidimo kraj obavezama, naši proizvodi su ti koji vam pružaju tu malu pauzu u kojoj ćete odahnuti I napraviti nešto za sebe.  

 | Autor:

“Presretna sam da smo od napravili nešto sasvim novo I drugačije gdje bi se očekivalo da angažiramo profesionalne modele ili da ja budem u kampanji. Ali mi smo odlučili potpuno zaokrenuti priču - uključiti naše kupce u snimanje Black Friday kampanje! Uvijek sam govorila da su naši kupci najbitniji I cijeli naš team je oduvijek to stavljao na prvo mjesto. Oduševljena sam kako je sve ispalo! 

Oni su dio jedne velike zajednice koja nas kao brend potiče da budemo što kreativniji, što je više moguće okrenuti njihovim željama I da im pružimo samo najkvalitetnije sastojke protkane u pomno složene formulacije. Upravo zato nije bilo boljeg načina od prikaza Black Friday ushita I ludnice od izraza lica naših stvarnih korisnika. Na neki način ovo je naše “hvala” svim korisnicima I kupcima koje nas prate svakodnevno na svim platformama gdje se nalazimo I gdje skupa s nama sudjeluju u stvaranju La PIEL zajednice koja je mnogo više od samog skincare-a svijeta.” – rekla je Lana Jurčević.  

 | Autor:

La PIEL Black Friday kampanja  

La PIEL tim si je dao truda te nam je prenio doživljaje sa snimanja iz prve ruke:  

“Odlučili smo izaći iz okvira I uključiti naše kupce u Black Friday kampanju jer smatramo da samo pravi ljubitelji brenda mogu prenijeti osjećaj ushićenosti radi proizvoda I cijele Black Friday atmosfere. Od mnoštva prijava odabrali smo samo neke, a sigurni smo da će biti još prilika gdje ćemo moći uključiti I ostale.   

 | Autor:

Cure su bile na domaćem terenu te su odradile posao kao da im je to struka, a nas su zarazile smijehom I zabavom. Ekipa je kliknula istog trena te smo sigurni da će se neka prijateljstva održati I godinama nakon ovog snimanja. Osim očitog uzbuđenja radi cijelog koncepta kampanje koja je nesvakidašnja, najviše smo sretni I ponosni na prilici sklapanja novih prijateljstava s našim curama koje u ovom trenu postaju puno više od običnih kupaca. Osim što smo zahvalni na zabavi I trenucima za pamćenje, zahvalni smo I na prilici da I mi naučimo nešto novo a to je rekli bismo i ono najvrijednije u ovom cijelom procesu.  

Ovakva vrsta snimanja I suradnje je donijela jedan novi svježi zrak u naše dane koji su prepuni organizacije, rokova i žurbe radi Black Friday-a I svih aktivnosti koje nam slijede. Cure su nas na par sati izvele iz naših rutina te nam dale inspiraciju I dobar, pozitivan osjećaj da se naš trud na kraju dana isplati I da taj trud nekoga uveseljava I pruža trenutke za pamćenje.  

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

Ovim putem pozdravljamo naše drage cure I kupce I zahvaljujemo što su odvojile vrijeme I volju da zajedno stvorimo neka nova iskutva I uspomene! “ – La PIEL tim  

BRZA DOSTAVA, VELIKI POPUSTI I PLAĆANJE POUZEĆEM 

Dok gledate materijale sa snimanja I upijate atmosferu, nemojte propustiti predobre  Black Friday popuste do čak -60% na www.mylapiel.com 

Photo: None

Komentari 0