Beauty

Kako da tvoja kosa dobije više volumena? Treba ti samo jedan kuhinjski predmet...

  • Ženama sa kovrčavom kosom ona često predstavlja probleme te se stvaraju čvorovi jer prirodne kovrče pokazuju neposluh.
  • Mnoge beauty blogerice se zaklinju u ovaj jednostav trik
  • Pomoć oko ovog trika jednostavno potražite u svojoj kuhinji

Često isprobavamo beauty trikove koje vidimo kod djevojaka koje pratimo na društvenim mrežama. Neki nam se čine vrlo komplicirani, no ako pronađemo neki jednostavan koji nam može olakšati svakodnevnu njegu i uljepšavanje, skačemo od sreće. Tako je i s ovim trikom. 

Potrebne su ti samo tri stvari - ručnik, sušilo za kosu i cjedilo kakvo postoji u svakoj kuhinji.  Kosu posuši do stupnja da ostane tek malo vlažna. Pramenove kose provuci kroz cjedilo i počni sušiti kosu. Sito djeluje kao filter, te štiti tvoju kosu od izravne topline iz sušila za kosu. Moraš biti oprezna da ti se sito ne zagrije previše. Rezultat koji ćeš dobiti su voluminozne, pune kovrče. 

Možda vas zanima Zaobići u širokom luku! 8 pogrešaka s kosom zbog kojih izgledaš starije Rubrika Beauty Beauty

Beauty blogerica Gilan Sharafani objavila je ovaj trik u videu na Instagramu i ima više150 tisuća pregleda. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🌟 Award winning beauty blogger (@gilmakeup) on

Možda vas zanima S ovim frizurama izdržat ćeš 6 dana bez pranja kose! Javi kako je prošlo... Rubrika Beauty Beauty

Inače, postoje mišljenja da frizura može mnogo toga reći o svakoj ženi. Svatko svjesno odlučuje o svojoj frizuri – boji kose, dužini... Primjerice, nakon prekida veze se ne odlučujemo potpuno bez razloga za posjet frizeru. Zašto? Zato jer svojom frizurom želimo nešto "reći". Zbog toga dužina kose govori nešto i o tvojoj osobnosti…  

1. Kratka kosa 

Žene s kratkom kosom slove kao praktične i samouvjerene. Osim toga su i vrlo aktivne. Ne uzimaju si sate i sate vremena kako bi stilizirale svoju kosu, nego radije provode vrijeme vani u zelenilu. Na poslu se uvijek može pouzdati u njih, a i za obitelj i prijatelje uvijek imaju sluha. 

2. Srednje duga kosa 

Žene koje se odluče na srednju duljinu kose teško donose odluke. Zbog toga se radije odluče za zlatnu sredinu - jer tada nije toliko lako napraviti nešto pogrešno. Slove kao sanjarski i nevjerojatno romantični tip žene. Uglavnom su omiljene u svom krugu prijatelja te uvijek imaju dobar savjet u rukavu. 

Možda vas zanima 7 stvari koje žene sa savršenom kosom uvijek rade Rubrika Life&style Life&style

3. Duga kosa 

Tko se odluči za dugu kosu često ima velike prohtjeve u životu. Svejedno je li riječ o poslu, prijateljima ili obitelji – sve mora biti savršeno! Zbog toga su uglavnom jako dugo u potrazi za G. Savršenim. Kad ga pronađu, onda su vjerne, strpljive i brižne partnerice. 
 

Photo: Getty/Guliver

Komentari 0