Beauty

I nude usne mogu biti svečane. Posudili smo trik Victorije Beckham za besprijekoran izgled!

  • Crvene usne apsolutni su blagdanski klasik, no nisu svi obožavatelji ovog looka
  • Jedna od onih koja je poznata po usnama vječito u nude nijansama je i Victoria Beckham koja se omiljenog looka ne želi odreći čak ni u blagdanskoj sezoni
  • Na svojem je Instagramu podijelila video sa savjetima kako iskopirati njezin signature look i koje proizvode koristiti za maksimalnu postojanost

Kada govorimo o blagdanskim makeup lookovima, vrlo vjerojatno odmah pomislimo na crvene i bordo nijanse te mnoštvo glittera i šljokica. I doista, crvene usne najpopularnije su upravo u ovim tjednima, bilo da je riječ o ruževima ili sjajilima, no to nipošto ne znači da bismo ove nijanse svi trebali objeručke prihvatiti. Nisu svi ljubitelji crvenih usana, a Victoria Beckham jedna je od onih koji se svog omiljenog looka, nude usana, ne odriče čak ni u blagdanskoj sezoni. Dizajnerica i osnivačica vlastitog kozmetičkog brenda podijelila je na Instagramu recept za svoj statement look - savršene nude usne koje su, uz smokey eyes, njezin beauty zaštitni znak.

Možda vas zanima Victoria je potajno snimila Davida Beckhama kako pjeva "All I Want for Christmas Is You". Video postaje viralan Rubrika Stars Stars

U videu je Victoria sa svojim pratiteljima podijelila kako iskopirati izgled koji je ona učinila kultnim i planetarno popularnim, a koristila je proizvode bez kojih, kako imamo priliku vidjeti iz svih njezinih pojavljivanja u javnosti, očito ne izlazi iz kuće - Victoria Beckham Beauty Lip Definer u nijansi br. 2 te Victoria Beckham Beauty Bitten Lip Tint Amour koji obožava zbog njegove postojanosti.

"Jednostavno djeluje tako prigodno za ovo doba godine", rekla je u svom videu. "Kada ću imati malo više svjetlucanja na očima, i možda ću koristiti svoje nove Kajal olovke za oči, želim prigušenije usne."

Možda vas zanima Tamnocrveni ruž je zimski klasik. Donosimo 11 ideja kako ga uklopiti u makeup Rubrika Beauty Beauty

Prvi Victorijin korak je obrubljivanje usana olovkom kako bi izgledale punije, a zatim istom olovkom lagano oboji cijele usne. U pitanju je trik koji je profesionalnim vizažistima dobro poznat jer olovke u pravilu imaju značajno veću postojanost od ruževa za usne ili sjajila pa je korištenje olovke kao baze na cijelim usnama odlična ideja kako završni izgled učiniti postojanijim no što bi bio bez olovke.

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design Victoria Beckham Beauty Lip Definer No.2 (173,00 kn); Victoria Beckham Beauty Bitten Lip Tint Amour (276,80 kn)

Victoria je naglasila i povlačenje ravne linije na vrhu gornje usne, zahvaljujući čemu usne djeluju veće i voluminoznije, a što je trik koji redovito koristi i Jennifer Lopez, i za kraj usne premaže Bitten Lip Tint sjajilom. Savršen izgled za sve one koji nisu opsjednuti crvenim usnama i nikada ni neće biti!

 

Photo: Instagram @victoriabeckham

Komentari 0