Stars 02. prosinca 2022.

Victoria je potajno snimila Davida Beckhama kako pjeva "All I Want for Christmas Is You". Video postaje viralan

Instagram@davidbeckham.
  • Zvijezde pjevaju - makar pjevne egzibicije iz njihovih domova ne viđamo često
  • David Beckham tako je pokušao otpjevati 'All I Want For Christmas Is You'
  • Dok je potiho pjevušio uz Mariah Carey, Victoria ga je iz prikrajka snimila - i umrla od smijeha

Ok, tko ne pjevuši ovih dana božićne pjesme? U svačijim su ušima i čini se i na svačijem repertoaru jer od njih ne možemo pobjeći. Na radiju su, u kafićima, u shopping centrima... I u dom Beckhamovih je ušlo blagdansko raspoloženje!

Poznate melodije zaludile su očito i Davida Beckhama, a njegova bolja polovica mučki ga je iz prikrajka snimila kako gledajući u mobitel pokušava s Mariah Carey otpjevati njezinu poznatu 'All I Want For Christmas Is You'. Kažemo pokušava jer bivši nogometaš pjevuši nekako ispod glasa, kao da je nesiguran i tek vježba.

Možda vas zanima... Možemo zaboraviti ružne pulovere, Victoria Beckham je smislila chic vilenjački kombinezon Rubrika Moda Moda

Tko zna, možda je želio Victoriju iznenaditi izvedbom božićnog hita, no ona je iznenadila njega što se vidi u videu? Nije znao da ga se snima, a spajsica se grleno nasmijala kad je vidjela njegovo iznenađeno lice. Kako bilo, ovaj se video širi munjevitom brzinom. Kad ga gledamo, možemo shvatiti i zašto.

 

Možda vas zanima... Spice Girls opet na okupu: Zapjevale su svoj hit na privatnoj zabavi, a sve je snimio David Beckahm Rubrika Stars Stars

Komentari 0