Life&style
Victoria Beckham

Dom Victorije Beckham miriši po kompozicijama ove dvije svijeće

  • Victoria Beckham zavrijedila je status modne ikone stila
  • No, ona svoj stilski pečat ostavlja i kad je riječ o mirisima za prostor
  • Njezin radni prostor, ali i dom, obavija mirisna kombinacija dvije Diptyque svijeće 

Onaj tko je imao priliku ušetati u trgovinu Victorije Beckham u londonskoj ulici Dover, prvo što je mogao osjetiti, osim želje da se dočepa barem jednog komada iz niza njezinih kreacija koje vise uz zid, je zamaman miris koji dopire iz dvije goleme svijeće na dnu stubišta. U njezinom dućanu, naime, isprepliću se mirisne note kultne Diptyque kompozcije Feu de Bois te svijeće Baies. 

Nije tajna da Victoria već dugo voli mirise ovog brenda. U intervjuu za Sylist 2018. otkrila je da je njezin ured u londonskoj četvrti Hammersmith obavijen mirisom Feu de Bois svijeće, baš kao što je bio slučaj s njezinom revijom na jesenskom njujorškom Tjednu mode 2015. 

 | Autor:
Međutim, dizajnerica je odlučila pomiješati taj miris s mirisom svijeće Baies i dobila sasvim drugačiju mirisnu kompoziciju. I, kako pišu strani mediji, ta ista kombinacija mirisa stvara zamamnu atmosferu u domu Beckhamovih u Hollland Parku. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by diptyque (@diptyque)

O kakvim je mirisima riječ? Kompoziciju Diptyque Feu de Bois svijeće odlikuju drvenaste note i aroma dima koja stvara ugođaj vatre u kaminu, dok arome Baies svijeće podsjećaju na cvjetni vrt. Svježe latice ruže spajaju se s sa zemljanim notama mirisa zelenog lišća. Mora da miriše fantastično...

Victoria Beckham Možda vas zanima Omiljeni proizvod za kosu Victorije Beckham košta samo 87 kuna i 'radi gotovo sve' Rubrika Beauty Beauty
Photo: instagram@victoriabeckham

Komentari 0