Moda

Možemo zaboraviti ružne pulovere, Victoria Beckham je smislila chic vilenjački kombinezon

  • Victoria Beckham poznata je po svojim elegantnim i jednostavnim dizajnima koji predivno naglašavaju figuru
  • Sama je sebi često najbolji model za svoje kreacije pa je tako nedavno na Instagramu predstavila i novi model kombinezona
  • Pleteni kombinezon u verziji Victorije Beckham chic je i udoban odjevni komad savršen za zimsko razdoblje

Victoria Beckham nerijetko nas iznenadi i oduševi svojim modnim kreacijama, a modele svog modnog brenda i sama voli nositi. Za ovu zimsku sezonu, božićne džempere odlučila je ostaviti sa strane te pletenom kombinezonu dati prednost. Udobna merino vuna, visoki ovratnik, dugi rukavi te pripijena silueta karakteristike su novog modela kombinezona iz kolekcije brenda Victoria Beckham za jesen/zimu 2022., koji dolazi u tri verzije. Chic crna, vibrantna zelena i zanimljivi uzorak s monogramom brenda krase tri modela ovog pletenog kombinezona. 

Victoria Beckham i sama ih je odlučila stilizirati i to na nekoliko načina, što je zabilježila i na svojem Instagram profilu, gdje je pokazala kako je stvorila outfite s crnim, odnosno zelenim kombinezonom.

Victoria Beckham kombinezon | Autor: victoriabeckham.com victoriabeckham.com Victoria Beckham kombinezon

"Ovo je najudobniji i najsvestraniji odjevni komad za zimu! Nosim ga ispod kaputa ili u slojevitoj kombinaciji s midi suknjom za elegantniji look, a odlično se slaže i s mojim novim Eliza štiklama", napisala je Victoria u opisu videa gdje možemo vidjeti njene modne kombinacije s crnim i zelenim kombinezonom.

Victoria Beckham kombinezon | Autor: victoriabeckham.com/ilduomo.it victoriabeckham.com/ilduomo.it crni kombinezon s visokim ovratnikom, (6.650,00 kn); kombinezon s monogramom VB i visokim ovratnikom, (8.600,00 kn); zeleni kombinezon s visokim ovratnikom, (6.417,98 kn)

Novi pleteni kombinezoni s potpisom Victorije Beckham savršeni su za zimsko slojevito odijevanje te su idealan spoj udobnosti, topline i baze za chic zimski outfit.

Victoria Beckham kombinezon | Autor: victoriabeckham.com victoriabeckham.com Victoria Beckham kombinezon

Možda vas zanima Modno osvještena mama složila je total white look, a i malena je prava šminkerica Rubrika Moda Moda

U drugoj objavi, ponovno u zelenom kombinezonu, Victoria je predstavila i nove Mini Chain torbice od metalik kože u ružičastoj, srebrnoj i zelenoj nijansi sa zlatnim i srebrnim ukrasnim lancem.

Kate Middleton Možda vas zanima Kate Middleton zabljesnula je u kraljevskim draguljima odajući počast i kraljici Elizabeti II. i princezi Diani Rubrika Moda Moda
Photo: None

Komentari 0