Beauty

Tamnocrveni ruž je zimski klasik. Donosimo 11 ideja kako ga uklopiti u makeup

  • Crveni je ruž nezaobilazan u svečanim trenucima, a posebno lijep odmak od klasike je onaj u zagasitim i tamnim tonovima
  • Sjajni, metalik ili mat samo su neke od brojnih opcija, i sve izgledaju jednako primamljivo
  • Od minimalističkih lookova s usnama u prvom planu do dramatičnih s jednako raskošnim nijansama na očima, izdvojili smo one najzanimljivije

Crveni ruževi kao stvoreni su za svečane, blagdanske dane, a ove su sezone više no ikad prije popularne tamne, zagasite, bordo nijanse. Usne u boji crnog vina zanimljiva su alternativa svima onima koji tragaju za dramatičnim i profinjenim izgledom, a zasitili su se jarkih crvenih nijansi. Jednako zanimljivo usne u ovim tonovima izgledaju uz minimalistički make-up na ostatku lica, ali i uz nešto hrabrije i ekspresivnije lookove upotpunjene sjajem, šljokicama, drugim bojama pa čak i kristalićima. Pronašli smo one najbolje među kojima će svatko bez puno muke pronaći svoj omiljeni! 

 | Autor: Instagram @lapetitevengeance Instagram @lapetitevengeance

Blagdanski štih bordo usnama jednostavno možemo dodati uz nekoliko kristalića na očima. Tople zlatne nijanseodlično će pristajati  toplini kristalića, no jednako će atraktivno izgledati i u kombinaciji nijansama leda.

Možda vas zanima MAC ima novu Chili kolekciju ruževa u kojoj će svatko pronaći svoju savršenu nijansu crvene Rubrika Beauty Beauty

 | Autor: Instagram @jadeewen_mua Instagram @jadeewen_mua

Bordo ruž i metalik sjaj dobitna su kombinacija koja izgleda posebno svečano. Nosili mi ovakve usne uz minimum make-upa ili matching sjaj na ostatku lica, naše usne neće proći nezamijećeno.  

 | Autor: Instagram @davidrazzano Instagram @davidrazzano

Ponekad su njegovana koža i uredno počešljane obrve sve što nam je potrebno da bi naše usne došle do izražaja i najbolji dokaz kako i najprirodnija kombinacija može izgledati posebno. 

 | Autor: Instagram @makeupbymario Instagram @makeupbymario

Zagasito crvene usne odlično će izgledati i u mat varijanti. Ovaj pomalo sanjivi make-up neodoljivo nas podsjeća na estetiku 90-ih, na najbolji mogući način. 

 | Autor: Instagram @tominamakeup Instagram @tominamakeup

Ljubitelji dramatičnih lookova zaljubit će se u kombinaciju bordo usana i smokey eyea u sličnim, zagasitim tonovima. Teško da može posebnije, raskošnije i dramatičnije od ovoga! 

 | Autor: Instagram @monikajohnmakeup Instagram @monikajohnmakeup

Tamnocrveni ruž posebno će elegantno izgledati u kombinaciji sa zavodljivo iscrtanom mačkastom linijom tuša za oči koji se ove godine obavezno nanosi i s unutrašnje strane donjeg kapka. 

crveni ruž za usne Možda vas zanima Kako odabrati nijansu crvenog ruža koja će se savršeno slagati s tonom kože Rubrika Beauty Beauty

 | Autor: Instagram @mrdanielmakeup Instagram @mrdanielmakeup

Prirodni, zdravi, takozvani dewy sjaj kože popraćen s malo sjaja na kapcima i više je no dovoljan da naše usne zasjaju u prvom planu. Ponekad manje uistinu je više, a ovaj je look najbolji primjer za to. 

 | Autor: Instagram @nikki_makeup Instagram @nikki_makeup

Bordo nijansa izgleda posebno raskošno uz maksimalno puno sjaja. Ovaj klasični look jedan je od najjednostavnijih i istovremeno najprofinjenijih, u svoj svojoj jednostavnosti. 

 | Autor: Instagram @patrickta Instagram @patrickta

Tamnocrvene usne u svim nijansama divno izgledaju uz oštre poteze tuša za oči, besprijekorno definirane obraze i mekanu, zdravu kožu koja sjaji. 

 | Autor: Instagram @nikki_makeup Instagram @nikki_makeup

Možda nam nikada ne bi palo na pamet upariti bordo usne s nježnim, svijetlim, pastelnim tonovima na očima, ali moramo priznati da kombinacija izgleda apsolutno božanstveno i pomalo bajkovito. 

 | Autor: Instagram @vivis_makeup Instagram @vivis_makeup

Jedna od omiljenih odjevnih color block kombinacija jednako sjajno izgleda i kada je make-up u pitanju. Ružičasti kapci i bordo usne  nevjerojatno dobro funkcioniraju zajedno i ovaj ćemo look vrlo rado nositi. 

Photo: Instagram @mrdanielmakeup

Komentari 0