Beauty
rumenilo

Novi trend u zimskom makeupu u kojem glavnu riječ ima rumenilo, na obrazima - i nosu!

  • Zimski make up trendovi već su tu, a posebno želimo isprobati look kao stvoren za zimske dane
  • Radi se o 'I'm Cold' makeup trendu gdje je u središtu looka rumenilo u ružičastim i narančastim nijansama strateški naneseno na obraze i nos
  • Trend se brzo širi TikTokom, a osvojio je brojne ljubiteljice prirodnog looka

Nakon ljetnog osunčanog izgleda uz 'sunburn blush' trend, gdje su beauty influencerice rumenilo u većoj količini nanosile na obraze i nos kako bi dobile izrazito osunčani izgled, pomalo poput opeklina od sunca (ili zarumenjenosti od vrućine?), ove nam zime stiže "I'm Cold", verzija nanošenja rumenila prilagođena hladnijim danima ovog godišnjeg doba.

rumenilo | Autor: Instagram @mexicanbutjapanese Instagram @mexicanbutjapanese

Zimi nam obrazi od hladnoće pocrvene, (a i nos!) ili dobiju ružičastu boju jednako kao i ljeti od sunca, za postizanje ovog trenda koji je postao viralan na TikToku potrebno je nekoliko slijediti nekoliko jednostavnih koraka prilikom nanošenja make upa.

@zoekimkenealy #greenscreen I think this is my favorite TikTok I’ve ever made even tho I felt so basic going outside and taking selfies with my Starbucks it was also the highlight of my day hehe it’s Makeup for serotonin feels and hallmark movie time! It’s the im cold it’s winter and the holidays and fall makeup look tutorial. #wintermakeup #fallmakeuplook #coldmakeup #maccosmetics #benefitcosmetics #makeupforever #wintermakeuplook ♬ august - Taylor Swift

Prekrasan mat look, kao i "I'm Cold" naziv trenda, kreirala je TikTokerica i make up artistica Zoe Kim Kenealy, a ovaj makeup look zapravo je zimska verzija ljetnog 'sunburn blush' trenda. Umjesto glowy baze, sjaja na očima i usnama, glavnu ulogu preuzimaju mat proizvodi, od pudera, do ruža na usnama.

parfem za kosu Možda vas zanima 7 parfema za kosu koji će kosi pružiti predivan miris, ali je i nahraniti i hidratizirati Rubrika Beauty Beauty

Nanošenje veće količine rumenila nego što je to uobičajeno, jednako kao i stavljanje rumenila na nos, glavni je dio i ovog trenda koji želi postići prirodan izgled zarumenjenih obraza nakon zimske šetnje. 

rumenilo | Autor: Instagram @kyliejenner Instagram @kyliejenner

Strateški naneseno rumenilo u ovom prirodnom looku odlično se spaja s mat bojom na usnama, a Kenealy je u videu objavljenom na njenom TikTok profilu objasnila kako lice prvo treba pomno pripremiti puderom u kamenu, kako bi koža bila mat i spremna za rumenilo. "Rješavamo se sjaja na licu, jer želimo potpuno matiranu bazu, a nakon toga nanosim rumenila u ružičastoj i narančastoj boji", objasnila je Kenealy u videu koji ima više od 2 milijuna pregleda.

 Ovaj pravi zimski look odlično će se slagati s udobnim i toplim pletenim setom ili oversize pletenim puloverom! U nastavku smo izdvojili nekoliko prijedloga rumenila u predivnim ružičastim i narančastim nijansama koje će se savršeno uklopiti u ovaj trend!

rumenilo | Autor: Harvey Nichols/dm Harvey Nichols/dm Dior, Diorskin Rosy Glow rumenilo, (265,83 kn); Milani, Baked rumenilo Dolce Pink, (99,90 kn)

rumenilo | Autor: Nordstrom/Pat McGrath Nordstrom/Pat McGrath Gucci, Luminous Matte Beauty rumenilo, (397,60 kn); Pat McGrath, Skin Fetish Divine Blush rumenilo, Lovestruck, (361,00 kn)

Clinique Pop Plush Creamy Lip Gloss Možda vas zanima Clinique je svoj ultra popularni ruž Black Honey napravio i kao sjajilo za usne - stvar je postala viralna Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @rosiehw

Komentari 0