Beauty
nude ruž

Nude ruž je i dalje in, no nijansu treba pomno odabrati. Ovo je 9 najboljih nude ruževa za svaki dan

  • Pronalazak savršenog nude ruža može se činiti kao zahtjevna misija, baš poput pronalaska pudera koji savršeno odgovara našoj koži
  • Jedna nijansa ne pristaje svima, stoga trebamo između različitih finiša i bezbroj nijansi nude ruževa izabrati onu koja će nam stajati besprijekorno
  • Donosimo izbor nude ruževa različitih nijansi, tekstura i cijena, među kojima bi se mogao kriti i novi favorit!

Nude ruž jedan je od osnovnih dijelova svake makeup kolekcije i kozmetičke torbice. Neutralne nijanse koje savršeno odgovaraju našem tonu kože i boji usana izbor su kojem se uvijek možemo okrenuti. Odlično će se slagati sa svakim makeup lookom te nikad neće prestati biti dio beauty trendova.

nude ruž | Autor: Instagram @charlottetilbury Instagram @charlottetilbury

Različiti finiši nude ruževa, od mat, do satenskih, kremastih i sjajnih, omogućuju pronalazak savršene teksture za svačiji ukus, ali i prigodu. Jednako tako, nude ruževe možemo pronaći s hladnijim ili toplijim tonovima ili podtonovima te stvarno dobiti nijansu koja će nam savršeno odgovarati. 

Nude ruževi, posebno tamnije, smeđe i većinom mat nijanse posebno su bile popularne tijekom 90-ih, a kasnije su ih naslijedile više nude-ružičaste nijanse, kao i sjajniji finiš.

nude ruž | Autor: Instagram @see_morebeauty Instagram @see_morebeauty

Dior Rouge Blush rumenilo Možda vas zanima Slavno rumenilo Dior Rouge Blush dolazi u posebnom blagdanskom izdanju - inspirirano zvijezdama Rubrika Beauty Beauty

Popularnost nude ruževa ne prestaje ni danas, a mi donosimo devet predivnih ruževa različitih nijansi i finiša, koje beauty insajderi obožavaju!

MAC mat ruž, nijansa Whirl

MAC Whirl klasičan je i bezvremenski izbor kultnog ruža s izrazito raskošnom i kremastom formulom, koja je i visoko pigmentirana. Nude podtonovi ostavljaju usne s totalno mat finišem, bez sjaja te mogu trajati i do deset sati.

nude ruž | Autor: lookfantastic.com lookfantastic.com MAC, mat ruž, nijansa Whirl, (159,79 kn)

Charlotte Tilbury Matte Revolution, nijansa Pillow Talk Original

Hidratizirajuća, njegujuća i dugotrajna formula ovog ruža u nijansi Pillow Talk Original, idealna je roskasta nude nijansa za minimalističke, svakodnevne makeup lookove.

nude ruž | Autor: Charlotte Tilbury Charlotte Tilbury Charlotte Tilbury, Matte Revolution, nijansa Pillow Talk Original, (241,35 kn)

Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture ruž, nijansa Prime Beige 

Ovaj mat ruž iz YSL Beautyja mnogi smatraju jednim od najboljih među mat formulama. Dugotrajna formula s jakim pigmentom omogućuje lako nanošenje i bez olovke za usne, a dodatna prednost ovog ruža je i SPF 15 zaštita.

nude ruž | Autor: lookfantastic.com lookfantastic.com YSL Beauty, Rouge Pur Couture ruž, nijansa 90 Prime Beige, (221,12 kn)

NARS Powermatte ruž, nijansa Sweet Disposition

Lagana mat formula koja se lako nanosi te je ugodna za nošenje, bogata je čistim pigmentima koji omogućuju dugotrajnost i postojanost boje na usnama. 

nude ruž | Autor: lookfantastic.com lookfantastic.com Nars, Powermatte ruž, nijansa Sweet Disposition, (215,94 kn)

NYX Professional Makeup Soft Matte tekući ruž, nijansa London

Još jedna mekana i neisušiva mat formula na ovom popisu dolazi iz nude ruževa dolazi iz NYX-a. Blaga mat formula nikad neće usnama dati osjećaj težine i neugodnog nakupljanja proizvoda, a njena velika prednost je i što je 'smudge-proof' odnosno boja ovog ruža tijekom cijelog će dana ostati postojana, a obožavamo i pristupačnu cijenu ovog tekućeg nude ruža.

nude ruž | Autor: Cult Beauty Cult Beauty Nyx Professional Makeup, soft matte tekući ruž, nijansa London, (61,09 kn)

Chanel Rouge Coco, nijansa Mademoiselle

Luksuzna i njegujuća formula ovog nježnog ruža odličan je izbor za one koji traže više hidratizirajuću i hranjivu formulu. Formula ovog ruža sadrži sastojke poput mimoze, jojobe i voska suncokreta, koji sprječavaju usne od isušivanja.

nude ruž | Autor: Notino Notino Chanel, Rouge Coco, nijansa 434 Mademoiselle, (374,57 kn)

Pat McGrath Matte Trance ruž, nijansa Nude Venus

Jedan od najluksuznijih ruževa na ovoj listi dolazi u prekrasno raskošnom pakiranju, a proizvod koji se nalazi unutar tog pakiranja jednako je veličanstven. Nude Venus nijansa ovog mat nude ruže najbolje će odgovarati svijetlom tenu, a usnama će pružiti ugodan i lagani finiš te teksturu koja se lako nanosi.

nude ruž | Autor: patmcgrath.com patmcgrath.com Pat McGrath, Matte Trance ruž za usne, nijansa Nude Venus, (351,00 kn)

L'Oreal Paris Color Riche Satin ruž, nijansa 235 Nude

Jedan od najboljih nude ruževa na tržištu koji se može kupiti po vrlo pristupačnoj cijeni dio je L'Oreal Paris Color Riche Satin linije. Meka tekstura i glatki, dugotrajan finiš samo su neke od prednosti ovog ruža satenskog finiša, koji koje obogaćen njegujućim sastojcima poput vitamin E i omega 3.

nude ruž | Autor: dm dm L'Oréal Paris Color Riche ruž za usne, nijansa 235 Nude, (69,90 kn)

Fenty Beauty Stunna Lip Paint Longwear tekući ruž, nijansa Unbutton

Dugotrajna formula ovog tekućeg nude ruža pristaje svim tonovima kože te je i dizajnirana iz upravo toga razloga. Postojan je i do 12 sati nošenja, a lagana formula na usnama je jedva primjetna.

nude ruž | Autor: Fenty Beauty Fenty Beauty Fenty Beauty, Stunna Lip Paint Longwear tekući ruž, nijansa Unbutton, (250,00 kn)

make up 60-ih Možda vas zanima Makeup iz 60-ih vraća se na velika vrata, ali s modernim i svježim pomakom Rubrika Beauty Beauty
Photo: Charlotte Tilbury

Komentari 0