Beauty

Frizure koje totalno pomlađuju - ove 'prije i poslije' slike to i dokazuju

  • Nova frizura uistinu može postati sjajan način za instant pomlađivanje
  • U nastavku ti otkrivamo četiri frizure koje sjajno brišu godine s lice
  • Naše tvrdnje potkrepljuju i fotografije stvarnih žena koje su se već odlučile na iste

Premda nerijetko strahujemo od odlaska frizeru, drastične promjene frizure uistinu se mogu pokazati kao izvrstan mehanizam pomlađivanja. U to su se uvjerile i dame čiji te fotografije prilažemo u nastavku. Da, kratka kosa skida godine, ali to nije pravilo koje je je zapisano u kamenu. Ako si zašla u četrdesete, nije nužno drastično skratiti kosu. Mi poručujemo: nosi što želiš, točnije onoliko dugo (ili kratko) kako želiš. Ipak, moramo priznati da su prethodno spomenute dame svojom odlukom o kraćenju kose donijele uistinu sjajnu odluku.

Možda vas zanima Svako koliko trebaš šišati kosu da bi frizura dobro izgledala? Ne, ne radi se o razmaku od osam tjedana Rubrika Beauty Beauty

Kratka kosa kao instant facelifting

Pixie frizura može djelovati poput facelifting! Sjajan trik za postizanje što mlađeg izgleda je u tome da otkriješ vrat, a lice uokviriš nešto dužim pramenovima u odnosu na ostatak kose. Ako je kosa pritom začešljana prema vrhu, to će dodatno otvoriti lice te skrenuti pogled s očiju na jagodice.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

 | Autor: Instagam Instagam

Dugu kosu zamijeni bob frizurom

Bob je također jedna od frizura koja tvojem licu može dati potpuno novu dimenziju. Nije bitno ni je li teksturirani ili klasični bob, već da je točno pogođena dužina oko vilice - ni prekratko ni predugo. Ako odabereš ravan bob s razdjeljkom na sredini, rastvorit ćeš lice te ga učiniti svježim i mladolikijim.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

 | Autor: Instagam Instagam

Možda vas zanima Naša kosa otkriva mnogo o našem karakteru - čak i koliko imamo novaca Rubrika Life&style Life&style

Ravna kosa pridonosi mladenačkom izgledu

Valovita kosa ukoliko nije pravilno stilizirana utoliko može izgledati neuredno i zapušteno. Stoga se ravnanje kose, kao što svjedoče prikazani primjeri, pokazalo kao sjajna opcija za postizanje mladolikog izgleda.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Baš kao Jane Fonda

Legendarna glumica Jane Fonda može se pohvaliti sjajnim izgledom u devetom desetljeću života, a njezinom mladenačkom duhu svakako pridodaje i postepeno odrezana kratka kosa. Baš kao i u slučaju dama sa fotografija, postepeno ošišani pramenovi odaju dojam stilizirane ležernosti.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Možda vas zanima Tanka i oslabljena kosa može se oporaviti: treba ti ricinusovo ulje, a ovo je postupak... Rubrika Beauty Beauty

 

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0