Beauty
Irina Shayk

Frizura inspirirana stilom Francuskinja zimski je trend koji je osvojio zvijezde

  • Elegantni valovi su bezvremenska frizura, a ove zime dobili su nešto drugačiju verziju
  • Mekani i nestrukturirani, ovi valovi savršeno su razbarušeni, a daju posebno sofisticirani efekt
  • Ovu frizuru već su isprobale Dua Lipa, Khloe Kardashian i Irina Shayk

Ove godine beauty svijetom vladale su razne frizure, od boba i njegove duže verzije, loba, do različitih verzija frizura sa šiškama i razbarušenih stilova.

Dua Lipa | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Dua Lipa

U ovoj zimskoj sezoni, za kraj godine, ipak se izdvojila jedan frizura namijenjena dugoj kosi, a radi se o nježnoj verziji obožavane frizure valova. Inspirirana ženstvenim francuskim stilom, "francuski novi val" frizura sofisticirani su i nježni valovi s manje izraženom teksturom od klasičnih valova. 

Možda vas zanima Barbie visoki rep izgledat će super u svakoj svečanoj prilici. Evo kako ga napraviti bez puno muke Rubrika Beauty Beauty

Ovu frizuru već su nosile poznate zvijezde poput Due Lipe, Irine Shayk, Khloe Kardashian i Priyanke Chopre, a ne sumnjamo kako će ovaj elegantan look i dalje širiti. 

Irina Shayk | Autor: Instagram @irinashayk Instagram @irinashayk Irina Shayk

Opuštenija verzija valova koji daju pomalo raščešljani efekt te veći dojam profinjenosti od klasičnih, beachy valova. Ova frizura može se nazvati savršeno nesavršenom s predivnim sjajem i minimalnim trudom koji u nju trebamo uložiti, stoga je odličan izbor za zimu.

Priyanka Chopra | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Priyanka Chopra

Iako je prvenstveno namijenjena dužoj kosi, to ne znači da ovu frizuru nestrukturiranih i mekanih valova ne možeš isprobati i ako imaš kraću kosu, ova će joj frizura dodati sofisticiranu teksturu!

Foto: Instagram @desiperkins, čokoladni sirup boja kose Možda vas zanima 'Predah od bojenja' je vrlo vrući trend! I dalje malkice farbamo kosu, ali se ona puno laše održava Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @irinashayk

Komentari 0