Beauty

Dugoisčekivana Maybelline 'Sky High' maskara stigla je i na naše police. Isprobale smo je!

  • Proslavljeni kozmetički proizvod napokon je stigao i na naše police, a mi smo ga pohitale isprobati
  • Riječ je o ljubimici društvenih mreža, novoj Maybelline 'Sky High' maskari koja oduševljava žene diljem svijeta
  • Je li ovo novi dragulj iz drogerija ili je samo riječ o još jednom marketinškom triku otkrivamo ti u nastavku

Malo je koji kozmetički proizvod u posljednje vrijeme uzrokovao toliku strku na društvenim mrežama kao što je to uspjela napraviti nova Maybelline 'Sky High' maskara. Ona svoju popularnost duguje TikToku, odnosno videima koji svjedoče nevjerojatnim transformacijama trepavica upravo zahvaljujući ovom drogerijskom proizvodu.

Spomenuta maskara predstavljena je krajem prošle godine na američkom tržištu te je u samom startu polučila velik uspjeh. Svaki put kad se na službenim stranicama brenda obnove zalihe, 'Sky High' maskara nestane brzinom svjetlosti pa za nju čak postoje i liste čekanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Em (@emclark)

Izvorno je ovaj proizvod na europske police trebao stići tek početkom proljeća, no iznenadna popularnost pridonijela je njegovom ranijem plasmanu i na domaće tržište. Tako je ovih dana famozna maskara dospjela i u naše drogerije.

Priznajem, ne pratim pomno lansiranja dekorativne kozmetike i ne slijedim slijepo trendove u svijetu makeupa, no i ja sam pala pod utjecaj videa koji već tjednima kolaju društvenim mrežama te svjedoče o magičnim svojstvima ove maskare. I u mom slučaju vrijedi ona "Kud svi Turci, tud i mali Mujo....".

 | Autor: Privatna arhiva Privatna arhiva

Možda vas zanima Zauvijek pozdravi grudice! Evo kako će tvoja maskara uvijek izgledati savršeno Rubrika Beauty Beauty

Prvi dojmovi za jedan, dva, tri...

Maskaru sam u obližnjoj drogeriji nabavila po cijeni od 79,90 kuna, a jedina dostupna nijansa bila je ona pod nazivom '01 Very black/Noire'. Moram priznati da mi se iznimno dopalo puderasto ružičasto pakiranje s reljefnim natpisom 'Sky High'. Maskaru krasi tanka, ali iznimno savitljiva plastična četkica koja mi pri primjeni nije zadavala nikakve muke.

Doista je riječ o proizvodu s kojim je vrlo jednostavno rukovati, a savitljiva četkica uvelike pomaže da se dopre do svake trepavice. Također, uspješno ih je razdvojila te nisam primijetila da je došlo do neželjenog sljepljivanja ili stvaranja grudica.

Prilikom nanošenja nisam imala problema s preslikavanjem maskare, a primjetno je i to da se doista brzo suši. Budući da sam drugi sloj maskare nanijela naknadno, to mi je stvorilo i manje poteškoće pa ti preporučam da izbjegneš istu pogrešku i novi sloj naneseš prije nego se prethodni potpuno osuši.

Što se tiče njihovog 'bildanja', odnosno pojačavanja efekta, maskara je i tu odradila dobar posao jer je drugi sloj pridonio isticanju trepavica. Skidanje maskare nije mi zadalo ništa veće, a ni manje probleme nego što mi to čini uklanjanje maskara dugih proizvođača. Općenito govoreći, koliko ih je jednostavno nanijeti, toliko ih je ponekad teško skinut s trepavica, zar ne?

 | Autor: Privatna arhiva Privatna arhiva Trepavice bez uvijanja i nanašanja maskare, trepavice nakon jednog sloja maskare i trepavice nakon dva sloja maskare

Možda vas zanima 5 banalnih pogrešaka s maskarom koje mnogo žena radi - nesvjesno Rubrika Beauty Beauty

Prodavanje magije ili magle?

A sada dolazimo do glavnog pitanja. Je li ova maskara uistinu magična? Mislim da je pravi odgovor na njega - kako za koga. Naime, smatram kako je ova maskara sjajan izbor za one koji već imaju prirodno bujne, duge ili voluminozne trepavice te ih žele dodatno izdužiti, kao i za one koji imaju svijetle trepavice koje žele naglasiti.

Primjerice, 'Sky High' je dodatno naglasila i produžila moje duge donje trepavice, no isti učinak nije primjetan na gornjima. Razlog tome je što one po prirodi nisu uvijene već su kraće i ravne. Naravno, ja ovoga puta nisam koristila uvijač (nema varanja!) te vjerujem kako bi željeni efekt u suprotnom slučaju bio i izraženiji.

Sve u svemu, nova Maybellineova maskara kod mene dobiva prolaznu ocjenu, ubrojila bih ju u isplative drogerijske proizvode, no ne bih uz nju nužno vezati epitet magična. Jesi li je i ti isprobala? Kakvi su tvoji dojmovi?

Photo: Privatna arhiva
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sankreteee

    Maybelline maskara - http://tonzes.com/notinohr.htm iskreno PREPORUČAM svakome!