Beauty

Za ovu 70 kuna vrijednu maskaru (uskoro stiže u naše dućane!) postoji lista čekanja. U čemu je tajna?

  • Drogerijska maskara pristupačne cijene koja djeluje poput high-end proizvoda? Moguće je!
  • Trenutačno najtraženija maskara na svijetu je Maybellineova nova Sky High maskara od 70 kuna
  • Proslavio ju je TikTok, za nju postoji lista čekanja, a uskoro bi se trebala pojaviti i na domaćim policama

Pojedini proizvodi svoju slavu dosegnu zahvaljujući društvenim mrežama, a upravo je to slučaj s Maybellineovom maskarom 'Sky High Washable'. Ona svoju popularnost duguje TikToku, odnosno videima koji svjedoče nevjerojatnim transformacijama trepavica upravo zahvaljujući ovom drogerijskom proizvodu. Na spomenutoj aplikaciji je zabilježeno 66 milijuna pregleda videa koji su označeni hashtegom 'skyhighmascara', a upravo zahvaljujući njima prodaja maskare je u samo 24 sata porasla za nevjerojatnih 1050 posto.

@gingersbeautycorner

##stitch with @jessica.c.eid tried out the viral @maybelline ##skyhighmascara ##mascara ##makeuphack ##lashes ##tiktokmademedoit ##makeuptipstiktok ##fyp

♬ original sound - gingersbeautycorner
Možda vas zanima Zauvijek pozdravi grudice! Evo kako će tvoja maskara uvijek izgledati savršeno Rubrika Beauty Beauty

Spomenuta maskara predstavljena je krajem prošle godine na američkom tržištu te je u samom startu polučila velik uspjeh. Svaki put kad se na službenim stranicama brenda obnove zalihe, Maybelline Sky High Washable maskara nestane brzinom svjetlosti. Tako da za ovu 70 kuna vrijednu maskaru trenutno postoji i lista čekanja. Izvorno je ovaj proizvod na europske police trebao stići tek početkom proljeća, no čini se kako će iznenadna popularnost ovog artikla pridonijeti ranijem plasmanu i na domaće tržište.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

One koje su je imale priliku isprobati navode kako im je ova maskara uistinu podarila toliko željene nebeske trepavice. Tanak, ali savitljiv plastični štapić omogućava jednostavno i ravnomjerno nanošenje proizvoda od korijena do vrhova. Na taj se način uspješno produžava trepavice bez bojazni da će doći do sljepljivanja ili pojave grudica. U vrline ovog proizvoda ubraja se i stavka koja nam je pri odabiru maskare itekako bitna - njezina postojanost.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Em (@emclark)

Možda vas zanima Fat eyes never lie: Bila sam na operaciji podočnjaka i žao mi je što sam toliko čekala Rubrika Miss7 Blog Miss7 Blog

Najnovija senzacija u svijetu kozmetičkih proizvoda trebala bi uskoro pristići i na naše police, a do tada možeš isprobati njezinu nešto stariju sestru. Riječ je o maskari iz iste serije Lash Sensational nazvanoj 'Full Fan Effect' koju također možeš nabaviti po cijeni od 70 kuna u obližnjoj drogeriji.

POGLEDAJ VIDEO: Znaš li da si genijalna?

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0