Beauty

Prirodne su najljepše! 3 koraka da tvoje trepavice izgledaju poput umjetnih

  • Nema sumnje da lijepe i duge trepavice daju cijelom licu novi izraz
  • No, što ako imaš male i tanke? 
  • Ma zaboravi na umjetne trepavice - uz naše male, jednostavne trikove neće ti ni trebati!

Okej, da, postoji razlog zašto zvijezde uvijek nose umjetne trepavice ispred kamera i na važim pojavljivanjima - zbog njih oči izgledaju veće, lice otvorenije, a cijeli makeup look nevjerojatno glamuroznije! Međutim, ako si ih ikada probala staviti onda sigurno znaš koliko ti muke i strpljenja za to treba, ali i činjenica je da se ponekad zbog njih osjećamo kao da nosimo dva velika zastora na očima... 

Srećom, uz pomoć svoje omiljene maskare možeš dobiti gotovo jednako dramatični izgled umjetnih trepavica - bez ljepila i bez nerviranja. Slušaj koja ti 3 jednostavna profesionalna trika donosimo!

1. Investiraj u dobar uvijač za trepavice!

Uvijač je sve. I ako ga ne koristiš, trebaš. Bez obzira na to kakve trepavice imaš, uvijač je taj koji će ih dignuti u visine, izdužiti i učitniti da izgledaju kao umjetne! Međutim, profi savjet koji vizažisti najčešće savjetuju je uvijanje NAKON nanošenja maskare. Na taj će način proizvod duže i bolje držati trepavice uvijenima i maksimizirati efekt otvorenih i većih očiju. 

 | Autor: MAC MAC

 

2. Ništa nije GORE od nove maskare

Bez brige, objasnit ćemo i zašto. Tek otvorene maskare su u stvari najgore za trepavice jer su mokre, masne i najlakše se grudaju. Novu maskaru ostavi otvorenu barem jednu minutu prije nanošenja na trepavice. Na taj način ćeš ju barem malo osušiti, a ona se nakon toga slijepiti trepavice niti stvarati grudice. 

Možda vas zanima Bila sam na lash-liftu i evo kako mi trepavice izgledaju nakon tretmana Rubrika Beauty Beauty

3. Koristi malu ukošenu četkicu za tuš 

Okej, profi trik koji još uvijek nismo probale, ali zvuči famozno je: ekstra nanošenje maskare na same vrhove trepavica. Jako je važno nanijeti maskaru na trepavice iz svih kutova jer na taj način dobivamo ekstra dramatičnosti, posebno ako voliš izuzetno crni look. Nakon što si nanijela maskaru, pričekaj minutu da se lagano osuši, a zatim četkicom za tuš nanesi još malo maskare direktno na same vrhove trepavica. Tako će one izgledati mega voluminozno i izduženo!

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Photo: Guliver Image/Getty Images

Komentari 0