Beauty

Blagdanska kolekcija stigla je u Kiehl's. Kakve poslastice kriju adventski kalendar i raskošni setovi?

  • Od Božića nas dijele nešto manje oddva mjeseca, a što u beauty univerzumu znači da je pravo vrijeme da ulovimo blagdanske beauty poslastice
  • Kiehl'sov adventski kalendar godinama je jedan od najpoželjnijih, a ni ovogodišnje izdanje neće razočarati obožavatelje legendarnog njujorškog brenda
  • Dizajn kalendara, ali i blagdanske kolekcije te setova, potpisuje Icinori, a rezultat je animirani svemir koji pršti blagdanskim duhom i čarolijom

Do Božića je ostalo svega 58 dana, ukrase za bor i slične dekoracije već se neko vrijeme može naći u trgovinama, a ovih je dana redovita tema na menijima za rasprave je li sve to (h)o-ho-ho prerano. U prodaji su već neko vrijeme i blagdanske kolekcije beauty proizvoda te adventski kalendari, no s obzirom na to da u beauty univerzumu sve što ima veze s Božićem nestaje u rekordnom roku, ne dopuštamo ikome da nas uvjeri da je prerano da već sada ulovimo blagdanske beauty poslastice na vrijeme. 

Adventske kalendare možda radi mnoštvo brendova, no daleko od toga da svaki zaslužuje da im se posveti koja riječ. Onaj Kiehl'sov već godinama je jedan od najpoželjnijih, a ni ovogodišnje izdanje neće razočarati obožavatelje legendarnog njujorškog brenda. Iza 24 prozorčića čekaju nas kultne Kiehl’sove formule uključujući gelove za čišćenje lica, maske, serume i hidratantne kreme, a iako ne dolaze svi proizvodi u punoj veličini, cijena od 99 eura i više je no odlična za sve što se u njemu skriva. 

Dizajn ovogodišnje blagdanske kolekcije potpisuje Icinori, dvojac kojeg čine Mayumi Otero i Raphael Urwiller, supružnici koji su se specijalizirali za rad po narudžbi u umjetnosti, modi i izdavaštvu. Njihova ljubav prema stvaranju prekrasnih radova s dozom fantazije rezultirala je stvaranjem animiranog svemira koji pršti blagdanskim duhom i čarolijom, a osim adventskog kalendara, u svečano su ruho upakirali i limitiranu kolekciju koju čine četiri Kieh'lsova klasika.

Možda vas zanima Ginger Biscuit parfem brenda Jo Malone mogao bi postati najdraži miris svih zaljubljenika u Božić Rubrika Beauty Beauty

Limited Edition Rare Earth Deep Pore Cleansing Mask 

 | Autor: KIEHL'S KIEHL'S

Jedan od najpopularnijih Kiehl'sovih proizvoda je maska za lice koja smanjuje pore, formulirana s amazonskom bijelom glinom koja je odgovorno nabavljena po kriterijima pravedne trgovine od lokalnih zajednica s ušća rijeke Amazone. Rare Earth maska za lice za detoksikaciju i pročišćavanje kože pomaže izvući nečistoće, ukloniti višak masnoće i smanjiti vidljivost pora kako bi koža bila vidljivo pročišćenija i glađa. 

Limited Edition Calendula Herbal-Extract Toner 

 | Autor: KIEHL'S KIEHL'S

Voljen od strane obožavatelja brenda još od šezdesetih godina prošlog stoljeća, kultni tonik bez alkohola formuliran je s nevenom koji sadrži pet spojeva koji umiruju kožu i za koje je poznato da pomažu u ublažavanju znakova problematične kože, uključujući vidljivo crvenilo, višak sjaja i osjetljivost kože. Nježna formula idealna je za postizanje ravnoteže između normalne i masne kože, a pogodna je i za osjetljive tipove kože. 

Limited Edition Ultra Facial Cream

 | Autor: KIEHL'S KIEHL'S

Najprodavanija Kieh'lsova krema za lice ima jedinstvenu laganu teksturu i pruža dugotrajnu 24-satnu hidrataciju zahvaljujući čemu koža postaje mekša i glađa te poprima vidljivo zdraviji izgled. Formulirana s glacijalnim glikoproteinom i skvalanom, derivatom masline, ova nemasna, lagana i hidratantna krema obnavlja kožnu barijeru 55% brže i trenutno čini kožu dvostruko hidratiziranijom, čak i na njezinim najsušim područjima. 

Limited Edition Super Multi-Corrective Cream 

 | Autor: KIEHL'S KIEHL'S

Ova superherojska reformulirana krema protiv znakova starenja kože nudi bogatu hidrataciju s laganim i svježim osjećajem na koži. Fitomimetički Vitamin A, ProxylaneGX i ekstrakt gljive Čaga junaci su zahvaljujući kojima su fine linije i bore na licu i vratu zaglađenije, dok je koža vidljivo podignutija, učvršćenija, zaglađenija, ujednačenija, elastičnija i blistavija. 

Uz glavne zvijezde blagdanske kolekcije - adventski kalendar i kultne formule odjevene u blagdansko ruho, Kiehl's je i ove godine tradicionalno osmislio najljepše blagdanske poklon setove, točnije njih 13, a što god iz blagdanskog izloga odabrali za sebe ili drage osobe, s proizvodima ovog kultnog brenda osnovanog još davne 1851. godine zasigurno ne možemo pogriješiti.

 | Autor: KIEHL'S KIEHL'S

Možda vas zanima 24 MAC proizvoda vrijedna više od 550 eura upakirana su u raskošni adventski kalendar po puno povoljnijoj cijeni Rubrika Beauty Beauty
Photo: KIEHL'S

Komentari 0