Beauty

Ovaj serum će s lakoćom izbrisati sve mrlje i ožiljke od akni s kože lica, rezultati već nakon dva tjedna

  • Često se susrećemo s problemima poput hiperpigmentacije te neujednačene teksture kože koju uzrokuju razni čimbenici kao što su izlaganje suncu i akne
  • Kiehl's Clearly Corrective Dark Spot Solution je serum koji dokazano smanjuje vidljivost mrlja i zaglađuje kožu
  • Prvi rezultati mogu se vidjeti već nakon dva tjedna korištenja
  • Pročitaj više: Ovo je hit drogerijska krema za lice od koje će ten doslovno zablistati nakon plaže

Svi želimo imati kožu lica koja izgleda zdravo, blistavo i ujednačeno, zar ne? No često se susrećemo s problemima poput hiperpigmentacije te neujednačene teksture koju uzrokuju razni čimbenici kao što su izlaganje suncu, plavo svjetlo, onečišćenja iz okoliša i akne. Srećom, postoji način na koji se može poboljšati izgled tena i riješiti problem tamnih mrlja, hiperpigmentacije i ožiljaka od akni uz samo jedan proizvod. Radi se o serumu omiljenog brenda - Kiehl's Clearly Corrective Dark Spot Solution. To je jedan od najboljih seruma za rješavanje tamnih mrlja i ožiljaka od akni jer on vidljivo smanjuje pojavu širokog spektra diskoloracija i s vremenom kreira blistaviji izgled kože. Pogodan je za sve tipove kože, uključujući i osjetljivu, a uz to je klinički dokazano da uistinu pruža vidljive rezultate.

Možda vas zanima 8 stvari koje (unatoč preporukama) ne smiješ nanijeti na lice jer će ti uništiti kožu Rubrika Beauty Beauty

Kiehl's Clearly Corrective Dark Spot Solution ima moćne sastojke

 | Autor: Foto: Instagram @kiehls

Ovaj serum sadrži četiri ključna sastojka koji djeluju na različite aspekte promjene boje i neujednačene teksture kože. Zajedničkim snagama oni daju rezultate za 12 tjedana, a prvi pomaci se mogu primijetiti već nakon dva tjedna redovitog korištenja.

Aktivni vitamin C: Derivat vitamina C koji je visokoučinkovit i stabiliziran te se posebno bavi neujednačenim tonom kože i hiperpigmentacijom. Djeluje odmah nakon nanošenja na kožu sa 100%-tnom učinkovitošću.

Salicilna kiselina: Sastojak koji djeluje zajedno s aktivnim vitaminom C kako bi vidljivo smanjio diskoloraciju, odstranio odumrle stanice kože te obnovio i zagladio njezinu teksturu. To ga čini savršenim sastojkom u borbi protiv ožiljaka od akni. 

Ekstrakt bijele breze: Sastojak dobiven iz šećera koji je poznat po svojoj sposobnosti da koži vrati hidrataciju i hranjive tvari. Pomaže vidljivo zagladiti kožu i kreirati onaj ‘plump’ izgled koji svi želimo.

Ekstrakt božura: Tradicionalno se koristi u kineskoj medicini jer je prirodni antioksidans koji pomaže u zaštiti kože od oksidativnih oštećenja. U formuli Kiehl’s Clearly Corrective Dark Spot serumu djeluje zajedno s aktivnim vitaminom C za poboljšanu blistavost kože.

 | Autor: Foto: Instagram @kiehls

Također, važno je napomenuti da ovaj serum ne sadrži parabene, mineralna ulja, kao ni bojila, a možeš ga naručiti na Kiehl'sovom webshopu.

Možda vas zanima Zahvaljujući ovome više se ne moram šminkati svaki dan Rubrika Beauty Beauty

Kako pravilno koristiti ovaj serum?

Korištenje ovog seruma je vrlo jednostavno i praktično. Sve što je potrebno je nanijeti ga dva puta dnevno, ujutro i navečer, na čistu kožu, prije nanošenja hidratantne kreme. Može se koristiti i kao tretman samo na određenim dijelovima lica, direktno na diskoloracije ili kao tanki sloj na cijelom licu za ujednačavanje tena. Također, može se nanositi i na druge dijelove tijela, poput ruku, vrata i prsa, gdje god postoji neka nepoželjna mrlja. Kako bi koža bila zaštićena od daljnjih oštećenja i kako bi se povećala učinkovitost seruma, tijekom dana obavezno je nanijeti kremu sa zaštitnim faktorom. Ovim jednostavnim korakom može se postići besprijekoran ten u uistinu rekordnom roku.

Photo: Instagram @juliehocke

Komentari 0