Beauty

Zahvaljujući ovome više se ne moram šminkati svaki dan

  • Budući da nastojim barem četiri puta tjedno odraditi neki trening kako bih ostala u kondiciji i bolje se osjećala, moram posebnu pažnju posvetiti njezi lica jer mi znoj često napravi 'nered' na koži
  • U moru proizvoda i uređaja za čišćenje lica odlučila sam isprobati novi FOREO LUNA mini 3 koji je vrlo praktičan, a ujedno i vrlo privlačnog izgleda
  • Uređaj obećaje blistav ten, super mekanu kožu i uklanjanje 99,5 posto nečistoća, viška sebuma, znoja i mrtvih stanica kože - je li ispunio obećanje saznala sam iz prve ruke

Jesen je stigla, a ja sam donijela odluku da me jesenske kiše i hladnije vrijeme neće spriječiti da vježbam i poradim na svojoj kondiciji. Kako bih se riješila stresa i "razbila" rutinu u koju lako upadnem zbog posla i nedostatka vremena, trudim se biti što više fizički aktivna. Imam psa Malenu s kojom uživam u dugim šetnjama i trčanju, ali kako nam dolazi sve hladnije vrijeme nabavila sam orbitrek koji sam smjestila u dnevni boravak. No zbog znojenja tijekom vježbanja često imam problem s tenom i lako mi se stvore prištići pa veliku pažnju posvećujem kvalitetnom čišćenju i njezi lica.

 | Autor: Privatna arhiva Privatna arhiva

Imam mješoviti tip kože s osjetljivom T-zonom na kojoj se nerijetko pojave prištići. Isprobala sam hrpu krema, maski za lice, čak i bakin savjet pa umivala lice u mlakoj vodi s octom, a onda sam shvatila da je najvažnije kako čistim lice i da ga moram očistiti temeljito. Zato sam odlučila isprobati novi FOREO LUNA mini 3 i ostala oduševljena! 

 | Autor: FOREO LUNA mini 3 masažer za lice

Sigurna sam da si već negdje čula za FOREO uređaje, ako ih već nisi i sama isprobala. Ja ih neću sve nabrajati (o njima se možeš više informirati ovdje), nego ću ti direktno predstaviti kvalitete novog FOREO LUNA mini 3 pametnog uređaja u koji ćeš se, vjerujem baš kao i ja, odmah zaljubiti.

LUNA mini 3 vs LUNA mini 2

Prva i glavna razlika LUNE mini 3 u odnosu na LUNU mini 2 je površina četkice koja je za 30 posto veća i samim time zahvaća teže dostupne dijelove lica te klizi po koži bez napora, a niti četkice su 25 posto mekše i dulje što proces čišćenja lica čini najnježnijim procesom u svemiru i učinkovitije je nego da čistiš lice rukama. Osim toga, LUNA mini 3 spaja se na mobilnu aplikaciju što je još jedna razlika u odnosu na LUNU mini 2, ali više o tome reći ću ti u nastavku. 

 | Autor: FOREO LUNA mini 3 spaja se s FOREO For You mobilnom aplikacijom

Kod korištenja pametnih uređaja najveću muku mučim s baterijama. Malo je reći da me izbaci iz takta kad se isprazne, a nerijetko mi se dogodi da se isprazne baš onda kad ih najviše trebam. Vjerujem da i tebi to ide na živce. E, pazi sad ovo - jedno punjenje FOREO LUNA mini 3 uređaja može se upotrijebiti 400 puta, što znači da ga možeš koristiti cijelu godinu bez problema. Dizajn mu je besprijekoran, vrlo lagan i ultra higijenski što FOREO LUNU mini 3 čini neodoljivim uređajem za njegu lica. 

Novitet je i funkcija Glow Boost Mood koji koristiš tako da dva puta pritisneš gumb za start u aplikaciji FOREO For You i nakon samo trideset sekundi tvoja koža će postići blistavi sjaj. LUNA mini 3 će se automatski isključiti, ali tek nakon što tvoje lice postane čisto, osvježeno i blistavo. 

 | Autor: FOREO LUNA mini 3 uređaj za njegu lica nakon treninga

Ovaj pametni uređaj u jednoj minuti uklanja nečistoće, sebum i mrtve stanice kože, a ima i 12 podesivih različitih intenziteta T-sonic pulsacija koje prilagođavaš sama prema svojim potrebama u FOREO For You mobilnoj aplikaciji. Osim toga, stražnja strana uređaja ima čvršću četkicu pa je idealna za T-zonu. Budući da je izrazito praktičan za korištenje ovaj uređaj odličan je dodatak za sportsku torbu. Možeš ga koristiti prije ili poslije treninga. Očistiš li lice dobro od šminke prije treninga spriječit ćeš nastajanje akni i zatvaranje pora, a omogućit ćeš koži da se lakše riješi toksina. Koristiš li ga pak poslije treninga, riješit ćeš se mrtvih stanica kože i bakterija koje uzrokuje znoj. 

Micro - Foam cleanser

Nakon skidanja šminke micelarnom vodom, koju najčešće koristim za skidanje šminke, proizvod koji nanosim na kožu lica je FOREO pjenasta krema Micro - Foam cleanser.

 | Autor: FOREO Micro - Foam cleanser i LUNA mini 3

Umila sam se, a zatim kremu nanijela na lice i umasirala ju pomoću LUNA mini 3 pametnog uređaja koji je vodootporan. FOREO Micro - Foam cleanser se u dodiru s vodom pretvara u mjehuriće, a ova krema obogaćena je aminokiselinama i vitaminom E što kožu čini čvršćom, a ten postaje svježiji zbog čega ćeš izgledati mlađe.

Kako koristiti uređaj FOREO LUNA mini 3? Vrlo lako!

Kako bi aktivirala svoj FOREO LUNA mini 3 uređaj potrebno je znati ova jednostavna četiri koraka. Kao netko tko pretjerano ne voli tehnologiju moram ti priznati da je ovo stvarno najjednostavniji uređaj koji sam ikad koristila, a aplikacija čišćenje lica pretvara u zabavno iskustvo. Krećem s koracima:

1. Instaliraj na svoj smartphone FOREO For You aplikaciju i putem Bluetootha poveži svoj FOREO LUNA mini 3 uređaj sa svojim mobitelom - prvim povezivanjem otključat ćeš LUNU mini 3 kako bi mogla početi s korištenjem.

 | Autor: Korištenje LUNA mini 3

2. Umij lice, nanesi svoj omiljeni čistač za lice na LUNU mini 3, dva puta pritisni gumb za pokretanje - može se pokrenuti s aplikacijom ili koristiti bez nje. 

3. Kružnim pokretima prelazi uređajem preko obraza i čela sve dok se tajmer ne isključi - ne moraš navijati štopericu jer aplikacija sve radi za tebe.

4. Isperi LUNA mini 3 uređaj pod mlazom vode i mlakom vodom isperi ostatke pjene s lica, posuši ga ručnikom i nastavi sa svojom rutinom njege kože

 | Autor: Rutina njege lica nakon treninga

Gdje nabaviti FOREO LUNU mini 3?

Osim što ovaj uređaj možeš naručiti preko interneta, ja sam po svoj otišla u Douglas parfumeriju i isti ga dan isprobala. Dolazi u nekoliko prekrasnih boja, a ja sam odabrala boju fuksije. 

 | Autor: Pametna njega lica

Već nakon prvog dana korištenja moja je koža bila vidno čišća i mekša, a ja sam se osjećala fantastično. Primijetila sam da mi se i  T-zona manje sjaji što me posebno razveselilo, a nakon tjedan dana pore su mi se znatno smanjile. Ovaj put, priznat ću ti, nije mi žao što sam izgubila glavu za novim proizvodom koji je FOREO lansirao na tržište i savjetujem ti da ga svakako nabaviš i isprobaš što prije. Znam da se ja od njega više ne odvajam!

Sponzorirani sadržaj: miss MIND za miss7

Photo: Privatna arhiva

Komentari 0