Beauty

Ovo je hit drogerijska krema za lice od koje će ten doslovno zablistati nakon plaže

  • Sunce, pijesak, slana voda i vjetar mogu dovesti do oštećenja nakon kojih je koža lica suha, dehidrirana i bez sjaja
  • Ključno je njegovati kožu svaki put nakon dana provedenog na plaži, a jedan od najboljih načina za to je Cosrx Snail 92 All-in-one obnavljajuća krema koja sadrži blagotvorni pužev mucin
  • Otkrij sve prednosti ove kreme, njezinih sastojaka te gdje ju možeš nabaviti
  • Pročitaj više: Internet se zaklinje da je Avènova krema baš poput popularne i skupocjene La Merove

Ako smo u mogućnosti, ovih dana svoje vrijeme najradije provodimo na plaži i uživamo u neograničenim količinama sunca te svim dobrobitima koje nam donosi more. No, iako dan proveden na plaži može biti izvrstan način za opuštanje i uživanje, on također može isušiti našu kožu. Sunce, pijesak, slana voda i vjetar mogu dovesti do oštećenja nakon kojih je koža lica suha, dehidrirana i bez sjaja. Zato je ključno njegovati kožu svaki put nakon dana provedenog na plaži, a jedan od najboljih načina za to je Cosrx Snail 92 All-in-one obnavljajuća krema koja sadrži blagotvorni pužev mucin.

 | Autor: COSRX COSRX Foto: COSRX

Neopjevani beauty heroj za sjajnu i zdravu kožu lica

Pužev mucin je sastojak koji već dugo možemo naći u različitim proizvodima na tržištu. Radi se o možda pomalo čudnom, ali intrigantnom sastojku s kojim možda još nikada niste eksperimentirali, a trebali biste ga isprobati zbog njegovih brojnih prednosti. Cosrx je jedan od poznatijih korejskih brendova koji je kreirao cijelu liniju proizvoda s puževim mucinom. Esencija iz Advanced Snail linije već je postala viralna zahvaljujući Emily Ratajkowski koja je jedna od njezinih najvećih obožavateljica. No, njezin sestrinski proizvod, Advanced Snail 92 All-in-one krema je još impresivnija te pruža još bolje rezultate.

 | Autor: Instagram Instagram Foto: Instagram @emrata

Cosrx Snail 92 All-in-one je hidratantna krema ima 92-postotnu koncentraciju puževog mucina koji je poznat je po svojoj sposobnosti regeneracije, hidratacije i pomlađivanja kože jer sadrži glikozaminoglikane, peptide i hijaluronsku kiselinu. Ova krema je lagana, poput vodene kreme ili gela, s blago ‘sluzavom’ teksturom koja se brzo raspršuje dok ju koža upija. Učinit će vašu kožu elastičnom i hidratiziranom. Ona također smanjuje crvenilo, uljepšava ten i pomaže da izgledaš svježe čak i nakon dana provedenog na plaži. Najbolja stvar je to što njezini učinci nisu samo trenutni, već djeluju i dugoročno. Cosrx Snail 96 esencija bi mogla poslužiti nekima, no brojne skincare entuzijastice vjeruju da je njezin sestrinski proizvod, Snail 92 All-in-one krema zapravo neopjevani heroj kojeg možeš naći i u našim drogerijama te putem linka

Spriječite buduća oštećenja i riješite se mrlja 

Važno je znati da regeneracija i hidratacija nisu jedine značajke Cosrx kreme. Naime, ona sadrži i glikolnu kiselinu koja nježno ljušti kožu, uklanja odumrle stanice kože i potiče obnovu stanica. To će vam pomoći u postizanju blistavog tena i smanjiti pojavu tamnih mrlja i hiperpigmentacija uzrokovanih izlaganjem suncu. Korištenje ove kreme s puževim mucinom nakon plaže također je izvrstan način da zaštitiš svoju kožu od budućih oštećenja. Njezina formula bogata antioksidansima neutralizirat će slobodne radikale koji mogu uzrokovati prerano starenje i oštećenja kože. Stalna upotreba ova kreme može pomoći i u obnavljanju i jačanju prirodne zaštitne barijere tvoje kože, što će ju zaštititi od stresora iz okoliša poput sunca i vjetra.

 | Autor: COSRX COSRX Foto: COSRX Pravilna njega kože nakon dana provedenog na plaži ključna je za održavanje zdravog i mladolikog izgleda lica. Cosrx krema s puževim mucinom izvrstan je način da svojoj koži pružite potrebnu hidrataciju, regeneraciju i zaštitu nakon boravka na suncu. Stoga, sljedeći put kad kreneš na more, obavezno spakiraj Cosrx Advanced Snail 92 All-in-one kremu i koristi ju kao dio svoje rutine za njegu kože nakon plaže - tvoja će ti koža biti zahvalna na tome.

Važno je zapamtiti da je, s obzirom na to da sadrži glikolnu kiselinu, potrebno redovito nanositi i kremu sa zaštitnim faktorom na lice!

after sun losion Možda vas zanima Njega kože ljeti nastavlja se i nakon izlaganja suncu, a najbolji izbor su ovi after sun losioni Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @eleanorpendleton

Komentari 0