Beauty
after sun losion

Njega kože ljeti nastavlja se i nakon izlaganja suncu, a najbolji izbor su ovi after sun losioni

  • Svi smo nekad iskusili neugodan osjećaj opeklina od sunca, koliko god bili svjesni opasnosti sunčevih zraka i važnosti korištenja proizvoda za zaštitu od sunca
  • Nakon izlaganja suncu stoga je jako važno koži pružiti dodatnu zaštitu, obnovu i nadoknaditi izgubljenu hidrataciju
  • Od gelova bogatih aloe verom do losiona koji obnavljaju kožu i produžuju preplanuli ten, izdvojile smo neke od najboljih after sun losiona i gelova

Nakon dana provedenog na suncu i nanošenja kreme sa zaštitnim faktorom, njegu kože potrebno je pravilno nastaviti losionima i gelovima poslije sunčanja. Formulirani s osvježavajućim i obnavljajućim sastojcima, ovi proizvodi dubinski njeguju kožu te pomažu obnoviti i zadržati hidrataciju te olakšati i moguća oštećenja i crvenilo nastala neopreznim izlaganjem suncu.

after sun losion | Autor: Instagram @sisleyparisofficial Instagram @sisleyparisofficial Foto: Instagram @sisleyparisofficial. after sun losion

Kako bismo oporavili oštećene stanice kože, s njegom je potrebno nastaviti što prije nakon izlaganja suncu, da koži što brže pružimo hidrataciju i to proizvodima s protuupalnim svojstvima te hidratantnim i obnavljajućim sastojcima, poput aloe vere. 

after sun losion | Autor: Dr. Barbara Sturm Dr. Barbara Sturm Foto: Dr. Barbara Sturm. after sun losion

Dakako, potrebno je naglasiti kako su after sun proizvodi, upravo to, njega kože poslije sunčanja, dok je za sprječavanje oštećenja kože, kožu potrebno pravilno zaštititi prilikom izlaganja suncu.

UV naljepnice Možda vas zanima Dobra fora: ove male naljepnice podsjećaju nas kad trebamo ponovno nanijeti sredstvo sa zaštitnim faktorom Rubrika Beauty Beauty

U nastavku donosimo nekoliko prijedloga losiona, gelova i maslaca za poslije sunčanja s kojima će naša koža u potpunosti biti njegovana!

Hawaiian Tropic Silk Hydration Air Soft after sun losion 

Ovaj lagani losion baš kao što mu i ime kaže pruža laganu, svilenkastu hidrataciju koja nije ljepljiva niti gusta. Hawaiian Tropic Silk Hydration Air Soft after sun losion ima gelastu teksturu koja se trenutno upija u kožu, a sadrži hranjive i obnavljajuće sastojke poput aloe vere, shea maslaca i glicerina. Zbog njegove lagane i brzoupijajuće teksture, bit će ga potrebno nanositi nešto češće.

after sun losion | Autor: Notino Notino Foto: Notino. Hawaiian Tropic, Silk Hydration Air Soft after sun losion, (11,00 eur)

The Body Shop Shea Body Butter 

Jedan od najprodavanijih proizvoda iz The Body Shopa bit će idealno rješenje za suhu i dehidriranu kožu nakon dugotrajnog izlaganja suncu. Najbolje će djelovati ako ga nakon tuširanja nanesemo na blago vlažnu kožu, čime će smanjiti crvenilo, kao i osjećaj žarenja koji ostavljaju opekline od sunca. Gusta kremasta tekstura pomaže održati hidrataciju kože, a ima sladak, pomalo orašast miris.

after sun losion | Autor: The Body Shop The Body Shop Foto: The Body Shop. Shea maslac za tijelo, (20,00 eur)

Nuxe Sun Refreshing after sun losion

Nakon cijelog dana provedenog na suncu, Nuxe Sun Refreshing losion osvježit će kožu i pružiti joj trenutno olakšanje. Ovaj multifunkcionalan proizvod za lice i tijelo, istovremeno će i produžiti preplanuli ten, a sadrži 90% prirodnih sastojaka, koji uključuju ekstrakt sjemenki rogača, rižu i ružmarin. Također, uz sastojke koji štite, umiruju i obnavljaju kožu, ima i predivan miris, mješavine naranče, gardenije i vanilije.

after sun losion | Autor: Cult Beauty Cult Beauty Foto: Cult Beauty. Nuxe, Sun Refreshing after sun losion, (21,40 eur)

Dr. Barbara Sturm Aloe vera gel

Ovaj gel za lice i tijelo sadrži impresivnih 90% organskog aloe vera soka, a opekline nastale od sunca olakšava biljkom portulak, koja pomaže neutralizirati slobodne radikale te umirujućim pantenolom, poznatijim kao vitamin B5.

after sun losion | Autor: Dr. Barbara Sturm Dr. Barbara Sturm Foto: Dr. Barbara Sturm. Aloe vera gel, (60,00 eur)

Sisley After Sun Care Losion poslije sunčanja

Sisley After-Sun Care umirujuća je njega nakon sunčanja koja sadrži hidratantna i popravljajuća svojstva za obnovu kože poput ekstrakta shea maslaca i listova stevije, kao i biljni glicerin koji pružaju koži vlagu i daju joj bogatu njegu. Osvježavajuća formula lagane teksture brzo se upija u kožu, a obogaćena je i malom količinom samopotamnjivača koji pojačava prirodnu preplanulost i osigurava dugotrajnost blistavom, lijepom tenu! 

after sun losion | Autor: Douglas Douglas Foto: Douglas. Sisley AfterSun Care losion poslije sunčanja, (158,00 eur)

Caudalie Tan Prolonging losion poslije sunčanja

Tan Prolonging losion nakon sunčanja za dužu preplanulost ima neljepljivu, baršunastu teksturu koja se lako upija i obogaćen je hranjivim uljem kokosa, umirujućom vodicom grožđa i hidratantnom aloe verom koji produžuju preplanulost, koži pružaju blistav i zdrav sjaj i izgled te povećavaju stupanj hidrataciju kože. Ekstrakt graška dodatno nudi i fotozaštitu i zaštitu od starenja kože. 

after sun losion | Autor: Douglas Douglas Foto: Douglas. Caudalie, Tan Prolonging After Sun losion, (19,78 eur)

Možda vas zanima Testirala sam štiti li pristupačnije mlijeko za sunčanje jednako kao i skupocjene alternative Rubrika Beauty Beauty
Photo: The Body Shop

Komentari 0