Beauty

'Apstraktna' manikura pravi je proljetni hit i jedva je čekamo isprobati

  • Kada je manikura u pitanju, sudeći prema društvenim mrežama ovog proljeća pravi je hit - apstrakcija
  • Nokti ukrašeni apstraktnom manikurom odišu elegancijom i jednostavnošću, a istovremeno su iznimno upečatljivi
  • Koje ćeš boje kombinirati ovisi isključivo o tebi, a krajnji rezultat bit će uistinu jedinstven te pravi mamac za poglede

Društvene mreže postale su pravno ishodište modnih, ali i beauty trendova. Velik broj žena diljem svijet svakodnevno 'skrola' bespućima Instagrama kako bi pronašlo inspiraciju za nove ideje kojima će ukrasiti svoje nokte. Mi smo se odlučile na isto te smo primijetile kako je među influencericama posebno popularna takozvana 'apstraktna' manikura.

Možda vas zanima Crna više nije poželjna! Nove boje noktiju će zavladati u 2020. godini Rubrika Beauty Beauty
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

*love* an abstract mani 📸: @laurenladnier with @greennailsalon @argentovivo_us

A post shared by Byrdie (@byrdiebeauty) on

 

 

Već na prvu ona će te osvojiti šarenilom i otkačenošću zbog koje će neupitno biti pravi mamac za poglede. Premda je vrlo upečatljiva, sveukupni izgled ne odaje dojam pretjeranosti već odiše ženstvenošću. Predvodnice ovog trenda inspiraciju za manikuru su pronašle u apstraktnom slikarstvu te su šarene linije sa slikarskih platna poželjele prenijeti na vlastite nokte.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

✨✨ inspo by @greennailsalon

A post shared by 𝕸𝖎𝖈𝖍𝖊𝖑𝖑𝖊 𝖂𝖔𝖓 (@califreenails) on

 

 

Možda vas zanima Pomoću testa s čašom vode provjeri je li ti kosa zdrava ili oštećena Rubrika Beauty Beauty

Apstraktna manikura traži visoku razinu kreativnosti, a pruža uistinu efektan rezultat. Ono čime se odlikuje jest da se šarene linije izvode na izvode na tamnoj bazi već se nastoji ostvariti dojam prozračnosti te se upotrebljava prozirna baza. Ovaj tip manikure idealan je za proljetne dane pred nama i moramo priznati kako smo se u njega zaljubile. Hoćeš li se ti odlučiti isprobati je?

 

miss7 predstavlja novi originalni video serijal "Kat po kat s Kim Končar" u kojem će naša novinarka i mlada glumica Kim Končar ugostiti poznate hrvatske zvijezde u usponu stubama naše poslovne zgrade. Kao i uspon, pitanja će gostima postajati sve teža pa tako neće nedostajati i škakljivih tema. U prvoj epizodi gost je modni stilist Marko Grubnić.   



Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0