Beauty

Crna više nije poželjna! Nove boje noktiju će zavladati u 2020. godini

  • Nova godina nam donosi i nove promjene u beauty svijetu pa ako nemaš inspiraciju za novu boju noktiju - zasigurno ćeš izabrati barem jednu od ovih pet novih
  • Uvijek je užitak imati lijepo uređene nokte, bilo da se radi o upečatljivoj ili diskretnoj nijansi
  • Crna je posljednjih godina bila veliki hit, ali sad je mijenja jedna druga 'mistična' nijansa

Nemaš više ideju koju boju staviti na svoje nokte? Bez brige, nova godina donosi nam i nove, svježe trendove. Nije bitno radiš li svoje nokte kod kuće ili ih pak prepuštaš u ruke profesionalcima, uvijek je lijepo vidjeti zanimljivo ukrašene nokte. No, kako bi nokti bili lijepi, nije samo bitno voditi računa o boji, posebno moraš paziti i na njegu ruku te kožicu koja raste preko nokta, nju treba potiskivati ili rezati i redovito mazati uljem. U nastavku ti donosimo pet novih nijansi za 2020. godinu.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Možda vas zanima Kratki i supersjajni nokti su trend koji će se nositi ove jeseni Rubrika Beauty Beauty

1. Ponoćna plava 

Iako imamo pregršt plavi nijansi te je donedavno popularnost vodila baby plava boja na noktima, čini nam se kako će ova ponoćna plava zamijeniti svaku plavu, ali i klasičnu crnu. Iako je izgledom veoma hladna, ona daje idealnu svježinu rukama i lijepo pristaje neovisno o obliku nokta. 

 

 | Autor: miss7 miss7

S lijeva na desno: OPI ( 58 kuna), NARS ( 80 kuna), Essie (70 kuna)

2. Šljokice 

Sigurno si mislila kako su šljokice popularne samo u prosincu - no, to nije istina. Ako si ljubiteljica šljokica možeš ih stavljati samo na jedan nokat te ih kombinirati s još nekom bojom ili jednostavno bez razmišljanja staviti šljokice na sve nokte - izgledat će, barem 2020. apsolutno šik. 

 | Autor: miss7 miss7

S lijeva na desno: Catrice (25 kuna), Essie ( 70 kuna), Naj-Oleari (60 kuna)

Možda vas zanima Nokti su ti požutjeli od laka? Evo kako da opet budu lijepi i sjajni Rubrika Beauty Beauty

3. Iscijeđena naranča

 Djevojke koje se vole isticati - obožavati će ovu upečatljivu boju iscijeđene naranče. Naime, ova bogata nijansa narančaste prava je ljetna boja pa ćeš je tako rado nositi u mjesecima kada poprimiš preplanulu put od sunčanja. Vesela je i razigrana, no odabirom ove nijanse moraš paziti na ostatak outfita jer se ne uklapa u sve.   | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Essie (70 kuna), Douglas (10 kuna), Misslyn (38 kuna)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This gorgeous shade is 2 coats of @opi Can't Afjord Not To 😊🧡

Objavu dijeli Rebecca (@becnailart)

4. Kremasti nude

Prirodna nijansa laka za nokte ne ističe se odmah na prvi pogled. Nježna je i diskretna te idealno pristaje uz sve što nosimo, bilo da je riječ o casual ili elegantnoj kombinaciji te ide uz svaku vrstu make upa.  Prednost ove boje: za razliku od tamnijeg laka, puno lakše se nanosi jer se sitne nepravilnosti prilikom nanošenja ne vide  kao kod tamne nijanse.

 | Autor: miss7 miss7

S lijeva na desno: Essie (70 kuna), Manhattan (26 kuna), OPI (80 kuna)

5. Sjajna crvena 

Crvena je uvijek u trendu i sve njezine nijanse, a ove godine pogotovo će biti poželjna 'sjajna crvena'. To je žarka nijansa iz svjetlijeg spektra i da, pristaje svakom tonu kože.

 | Autor: miss7 miss7

S lijeva na desno: OPI (80 kuna), Essie (70 kuna), Maybelline (20 kuna)

 

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE":

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0