Beauty

Kratki i supersjajni nokti su trend koji će se nositi ove jeseni

  • Obožavateljice kratkih nokata ove jeseni dolaze na svoje: baš su u trendu
  • A stručnjaci za manikuru otkrivaju kako i oni mogu biti lijepo ukrašeni
  • Za inspiraciju smo odabrali nekoliko sjajnih primjera nail arta za kratke nokte
Možda vas zanima Kućni makeover: Ova transformacija ostavit će te bez riječi Rubrika Life&style Life&style

Spadaš među one koji uvijek, pomalo ispričavajući se, objašnjavaju ljudima da ne vole duge nokte, a posebno ne one umjetne i da prednost daješ kratkima? Ne zato što nokte ne njeguješ niti imaš vremena uređivati već jednostavno zato što više voliš kratke nokte. Ljepši su ti, uredniji, praktičniji...

 

Da, da, duge nokte nitko neće tako lako svrgnuti s trona, oni su zaštitni znak "zločestih" cura i seksi dama, ali i kratki su slatki na svoj način. Ako ih voliš, ovo je tvoja jesen. A neće te izluđivati ni dok tipkaš po mobitelu i tipkovnici, stavljaš leće u oči ili otvaraš limenku sode.

 

Stučnjaci za manikuru smislili su način da i kraćahni nokti budu glamurozni: moraju uvijek biti čisti, glatki i oblikovani. Najbolji način da nokti bilo koje dužine izgledaju dobro, bez obzira koje su duljine jest da su ruke njegovane, a nokti zdravi. Također kratki i neobojeni nokti izgledaju najljepše kad nema zanoktica, a kožica je tako potisnuta da se na noktu vidi "polumjesec".

 

Također, i praktični kratki nokti modu se obojiti tako da vizualno djeluju duže, a veliko "otkriće" koje donosi ova jesen jest što nail art nije rezerviran samo za dugačke nokte. Ako već nosiš diskretnu dužinu noktiju, ne mora i manikura biti diskretna, na primjer, francuska. Svjedno je tražiš li chic manikuru za svoje uvijek kratke nokte ili odmaraš između dva geliranja, evo najinspirativnijih manikura koje možeš iskopirati. P.S. I imati ih odmah jer ne trebaš čekati da nokti narastu.

 

Photo: Instagram/@salonwisla

Komentari 0