Moda

Plisirane suknje pravi su hit, pronašli smo predivne od 150 do 500 kuna

  • Plisirane suknje i ovog će proljeće biti veliki modni hit, a ako već nemaš jednu u svom ormaru ovo je pravo vrijeme da je nabaviš
  • Uz sveprisutne kožne modele, za nadolazeće proljeće u ponudi su dostupni i modeli koji krase pastelne boje, upečatljivi uzorci i cvjetni motivi
  • Za tebe smo iz aktualne ponude izdvojile 15 modela plisiranih suknji čija se cijena kreće od 150 do 500 kuna

S toplijim danima sklonije smo iz ormara izvući suknje i haljine te iz izvesti u "provod" nakon dugog zimskog sna. Ako si poželjela obnoviti svoju kolekciju za tebe smo iz aktualne ponude high street dućana izdvojile trenutačno iznimno popularne plisirane suknje. Ovaj mnogim ženama omiljen model preplavio je police, a mi smo pronašle pet varijanti na koje posebno valja obratiti pažnju!

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Možda vas zanima 4 modela jakni koje će obilježiti proljeće, a donosimo i uz što ih nositi ove sezone Rubrika Moda Moda

1. Hit komad

Riječ je o modelu koji je bio apsolutni hit zimske sezone kada su su suknje u pitanju, a jednako je uspješno zakoračio i u nadolazeću proljetnu sezonu. Kožne plisirane suknje idealni su prijelazni odjevni komad te sjajno pristaju uz gležnjače, visoke čizme kao i klasične salonke te balerinke

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Stradivarius (199,90 kuna), Zara (299,90 kuna), Mohito (229,00 kuna)

2. Upečatljivo

Aktualna ponuda vrvi plisiranim suknjama koje krase upečatljivi uzorci. Geometrijski oblici, optičke iluzije, animalni ili pepita uzorak...na tebi je da odlučiš koju od ovih ljepotica želiš prošetati gradom. Ovakvi komadi podići će svaku odjevnu kombinaciju, posebice one monokromatske. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Pull&Bear (179,90 kuna), Reserved (159,90 kuna), C&A (oko 290 kuna)

Možda vas zanima Jedan model cipela vladat će ovo proljeće. Super, jer tako je nosiv i može se kombinirati uz gotovo sve Rubrika Moda Moda

3. Pastelni san

Ako ti je dosta zimskog sivila i tamnog kolorita vrijeme je da u svom ormaru pronađeš mjesto za jednu plisiranu suknju u pastelnoj nijansi. Riječ je o vrlo ženstvenom modelu koji će od omiljenog proljetnog komada vrlo lako premetnuti u neizostavni dio ljetnih odjevnih kombinacija. Priznajemo, mi ih jedva čekamo nositi!

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Zara (199,90 kuna), Mango (299,90 kuna), Bershka (149,90 kuna)

4. Vjesnici proljeća

Uz boje, ništa ne asocira više na proljeće od rascvjetanih livada i parkova. Već sezonama, plisirane suknje s cvjetnim motivom odabir su dama koje vole praktičnu eleganciju s romantičnim prizvukom. Ako ih kombiniraš s tenisicama stvorit ćeš temelje za sjajnu kombinaciju koju krasi sportska elegancija.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: (H&M, oko 180 kuna), Stradivarius (149,90 kuna), Bershka (149,90 kuna)

Možda vas zanima Zara pokušava isfurati novi, drukčiji trend. Hoće li se svidjeti ženama? Rubrika Moda Moda

5. Klasik koji želimo

Za sve modne klasičarke, nadolazeća sezona nije obilježena crnom ili bijelom već bež bojom (i svim njezinim nijansama). Ove suknje vječni su klasik i idealne su za one žene koje vole svoje odjevne kombinacije kreirati oko nekoliko ključnih komada. Čar ove suknje je u tome što je zbog svoje boje, ovisno o drugim odjevnim predmetima, idealni saveznik za sva četiri godišnja doba.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Massimo Dutti (499,00 kuna), Mohito (189 kuna), Reserved (179,90 kuna)

 

miss7 predstavlja novi originalni video serijal "Kat po kat s Kim Končar" u kojem će naša novinarka i mlada glumica Kim Končar ugostiti poznate hrvatske zvijezde u usponu stubama naše poslovne zgrade. Kao i uspon, pitanja će gostima postajati sve teža pa tako neće nedostajati i škakljivih tema. U prvoj epizodi gost je modni stilist Marko Grubnić. 



Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0