Beauty

Ako je vjerovati horoskopu, ovaj beauty proizvod je tvoja velika strast

  • Vjerovali u horoskop ili ne, priznajemo da volimo pročitati što je zapisano u zvijezdama
  • A one su odredile i koji je beauty proizvod idealan za tvoj horoskopski znak
  • Tako su Lavicama slabost parfemi, Blizancima lakovi za nokte, Djevice ne mogu bez suhog šampona...

Volimo pročitati horoskop da vidimo što nam zvijezde prognoziraju kad je u pitanju ljubav, posao, zdravlje i novac, no u posljednje vrijeme sve je više modnih i beauty horoskopa. Donosimo ti upravo jedan takav. Jesu li zvijezde u pravu kad govore koji je beauty proizvod idealan za tebe?

Možda vas zanima Isprobala sam serum koji koriste poznate Hrvatice. Evo rezultata... Rubrika Beauty Beauty

OVAN - Krema za sunčanje

Ovaj znak pripada elementu Vatre te se za njegove pripadnike kaže da su veoma energični i uživaju biti prvi. Nemaju mira, uvijek su u pokretu, poduzetni i uvijek u potrazi za nekom avanturom. Znajući ove Ovnove odlike, kao poželjan beauty proizvod za njih se navodi krema za sunčanje kako bi se zaštitili od sunčevih zraka. Jer Ovnovi ne sjede doma.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Garnier Ambre Solaire Mlijeko za zaštitu od sunca SPF50 Sensitive Advanced 200 ml (90, 90kn); Nivea Sun Protect & Refresh za zaštitu od sunca za tijelo SPF10 200 ml (71, 60kn); Uriage Bariesun Xp SPF50+ Krema 40 ml (129kn)


BIK - Hidratantna krema

Snažni i pouzdani Bikovi, ljubitelji su svega što je lijepo i dobro. Bikice su taktilni tipovi i senzualne te im je važan dodir. Ovaj znak vodi Venera koja predstavlja ljubav, ljepotu, kreativnost i privlačnost. Žene rođene u ovom znaku vole zemaljske užitke i prave su hedonistice koje si vole ugađati. Tako je i kad je riječ o njezi lica i tijela pa ništa ne prepuštaš slučaju nego se s puno ljubavi brineš oko svog izgleda i njege kože pa su ti zvijezde dodijelile hidratantnu kremu. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Mixa 24h umirujuca hidratantna krema 50 ml (39, 99kn); NIVEA Anti Blemish hidratantna dnevna krema (49, 90kn); Jowae Tonirana Hidratantna Krema Za Lice Tamna 30Ml (119, 90kn)

BLIZANCI- Lak za nokte

Žene rođene u ovom znaku često se doimaju kao dvije osobe u jednom tijelu i ponekad im se teško odlučiti za samo jednu stvar pa je lak za nokte idealan beauty proizvod jer ga često mogu mijenjati. Također se Blizancima pripisuje i lepršavost i opuštenost, ali i radoznalost, komunikativnost i snalažljivost. Znamo da njega ruku i urednost noktiju puno govore o osobi pa se Blizanci trude prikazati svoje nokte u najboljem izdanju. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Essie Lak za nokte 57 Forever Yummy (75, 90kn); L'Oreal Paris Color Riche Vernis A L’Huile Lak za nokte 444 Orange Triomphe (51, 90kn); Maybelline New York Color Show Lak za nokte 349 (22, 90kn)

RAK - Metalik sjenilo

U ovom znaku rođeno je puno osebujnih žena koje pomiču granice. Račice su i osjećajne, ali i strastvene i maštovite. Njima nije strano istaknuti se drukčijim makeupom i tako iskočiti iz mase. Metalik sjenilo nije proizvod koji bi se usudila svaka žena nositi, no Račice s tim nemaju problema. Također ovim proizvodom možeš pokazati i svoju kreativnu stranu, ali i otvorenost prema novim stvarima i poduzetnost. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Catrice Art Couleurs sjenilo za oči 130 Mr Grey And Me (22, 90kn); Collistar Silk Effect (84kn); Catrice Liquid Metal Longlasting Cream sjenilo za oči 070 Less Bitter, More Glitter! (31, 90kn)

Možda vas zanima OK, što to vrijedi 8 i pol milijuna kuna u najskupljem parfemu na svijetu? Rubrika Life&style Life&style

LAV - Parfem

Lavice su nalik princezama - romantične, osjećajne i optimistične. Točno znaju što žele i rođene su da budu u centru paženje, a pri tome im svakako može pomoći parfem. Osim što može idealno opisati tvoju osobnost, idealan su poklon za svaku pripadnicu ovog znaka. I sama Coco Chanel, poznata po svojim kultnim parfemima, rođena je u ovom znaku. Lavice vole imati publiku, a parfem može pridonijeti tome da budeš primijećene. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Armani Giorgio Si Passione EDP 100 ml ( 1 040kn); Elizabeth Arden Green Tea EDP 50 ml (96, 50kn); Lancome Tresor in Love EDP 75 ml (729 kn)

DJEVICA - Suhi šampon

Djevice su prave perfekcionistice pa ih ni nedostatak vremena za pranje kose neće omesti da izgledaju senzacionalno. U toj situaciji u pomoć pristiže suhi šampon koji su zvijezde pripisale ovom znaku. Puna si pozitivne energije i društvena pa nećeš izostati s nekog druženja zbog neoprane kose već ćeš uz pomoć suhog šampona pokazati kako na brzinu postići da izgledaš elegantno i ženstveno. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp L'Oreal Paris Šampon za suho pranje Magic Shampoo Sweet Fusion 200 ml (34, 90kn); Batiste Blush Suhi šampon 200 ml (24, 90kn); GOT2B DRY ŠAMPON 200 ML VOLUME (34, 90kn)

Možda vas zanima U trgovine je stigao novi NYX puder. Evo zašto me potpuno oborio s nogu Rubrika Beauty Beauty

VAGA - Tekući puder

Vage se trude imati balans u svakom segmentu života, žele privući pozornost, ali da ne budu nametljive. Tekući puder za ovaj znak je pravi izbor jer prikriva sitne nedostatke tako da Vage i dalje mogu blistati baš onako kako su navikle. Osim što zrače elegancijom, žene rođene u ovom znaku vrlo su šarmantne. Imaš izražen smisao za lijepo te se trudiš pokazati tu osobinu i na svom izgledu u čemu ti tekući puder pomaže. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Shiseido Synchro Skin Glow Luminizing Fluid Foundation SPF 20 #Rose 3 30 ml (316, 79kn); L'Oreal Paris True Match Tekući puder 8.R/8.C (96,90kn); Essence fresh & fit awake tekući puder 20 Fresh Nude (42, 90kn)

Možda vas zanima Kakve sretnice! Pripadnice 3 horoskopska znaka će imati fantastičan travanj Rubrika Life&style Life&style

ŠKORPION - Mat ruž 

Škorpionke su omiljene u društvu i godi im pažnja. Strastvene si, ali svoju intimu voliš zadržati za sebe. Pomoću mat ruževa možeš izraziti svoju ponekad mračnu osobnost koja ti daje posebnu privlačnost, a i izražavaš svoju samouvjerenost te često naglašavaš svoj seksepil. Izbor koji je pao na mat ruževe je pun pogodak za tvoj užareni horoskopski znak. Temperament i dosljednost te vode do cilja, a s ružem na usnama samo nebo ti je granica. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp L'Oreal Paris Color Rich Matte 349 Cherry front row (92, 90kn); Maybelline New York Superstay Matte Ink 115 Founder (59, 90kn); Essence velvet matte ruž za usne 06 Uncrvenasistible (17, 90kn)

Možda vas zanima Top 4 nijanse ruža za kojima ćemo ludjeti ovog proljeća Rubrika Beauty Beauty

STRIJELAC - Maskara

Strijelčice su otvorene prema novim iskustvima i upoznavanju novih ljudi, ali imaju i romantičnu stranu. Cijeniš svoju slobodu i ne voliš da te išta sputava, a na svijet gledaš očima koje krase voluminozne trepavice za koje je zaslužna tvoja omiljena maskara. Obožavaš putovanja i jednako tako voliš svoju slobodu i ne dopuštaš ničemu da te sputava pa tako ni svojim trepavicama da budu neukrotive. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Max Factor False Lash Epic maskara #Black 13,1 ml (71kn); Essence I love crazy maskara za volumen (23, 90kn); Maybelline New York Total Temptation maskara Decadent Black (72, 90kn)

JARAC - Krema za oko očiju

Jarčice su dostojanstvene i drže do sebe pa se tako brineš i za najsitnije detalje na svom tijelu uključujući i područje oko očiju za koje biraš najbolje kreme za okoloočno područje. Kao i ostale pripadnice ovog znaka, i tebe karakteriziraju odlučnost, snaga, iskrenost i samouvjerenost. Sve te karakteristike ti se mogu pročitati i na licu, o kojem vodiš puno brige. Tome, kao i u svemu u životu, pristupaš ozbiljno i ambiciozno. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp LÓreal Paris Revitalift Laser Renew Eye Cream 15 ml (119, 90kn); NIVEA Q10 plus Krema protiv bora oko očiju (89, 90kn); Dr.Brandt Xyy krema za područje oko očiju 15g (384kn)

VODENJAK - Maska za lice

Voliš slobodu i ne bojiš se biti sama, a to vrijeme koristiš kako bi se posvetila sebi i njezi svog lica i tijela pa tako uživaš i u maskama za lice. Živiš po svojim pravilima i često si ispred svog vremena, jednostavno ti je urođeno da budeš drugačija. Bilo da se radi o boji kose, tretmanu za njegu ili pogledima na svijet. Također si pokretačica društvenih promjena pa su vjerojatno i tvoje prijateljice, pod tvojim utjecajem, počele koristiti maske za lice. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Nuxe Bio-Beute, aktivna vitaminska detox maska za pročišćen i blistav ten, 50 ml (129, 90kn); Nivea Refining Peel off maska, 2x7,5ml (14, 90kn); L'Oréal Paris Pure Clay Purify maska za lice 50 ml (59, 90kn)

RIBE - Highlighter

Ribe su poznate kao sanjari koji koje bi voljele svijet u kojem žive vile, morske sirene i anđeli pa dio tog svog svijeta pomoću highlightera donosiš u stvarnost. Doza highlightera pokazuje ne samo da si romantična sanjarka već i odvažna i snažna. Ne voliš pravila niti ono što društvo diktira te si slobodnog i otvorenog uma i duha. Omiljena si u društvu baš zbog tih svojih posebnosti, intuicije i umjetničke sklonosti. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Essence insta perfect tekući highlighter 10 (29, 90kn); Maybelline New York Gigi Hadid Highlighter tekući (69,90kn); Catrice Golden Dust highlighter kapi 010 Spacegold(39, 90kn)

Photo: Pr/miss7

Komentari 0