Beauty

Isprobala sam serum koji koriste poznate Hrvatice. Evo rezultata...

  • Serumi za lice postali su apsolutni hit u kozmetičkoj industriji
  • Nedavno su na tržiše lansirani serumi hrvatske proizvodnje koje obožavaju poznate Hrvatice
  • Novinarka miss7 tjedan je dana testirala Olival Vitaminski serum C i opisala je dojam o njemu

Kažu da žena nije zaslužna za svoju ljepotu u dvadesetima, nego da je za to zaslužna mladost. Možda i ima istine u tome, ali čvrsto vjerujem da je za ljepotu u pedesetima zaslužna pravilna njega u dvadesetima, tridesetima i četrdesetima. Iako sam u ranim dvadesetima, upravo iz tog razloga ništa ne želim prepustiti slučaju. Ok, priznajem, nisam oduvijek tako pažljivo brinula o svojoj koži.

Ali... Dobila sam prve bore!

Posljednjih nekoliko mjeseci koža mi se počela pojačano mastiti i pojavile su mi se sitne nepravilnosti i mrljice na licu. Tu su, naravno, i prve bore. Sitne, ali primjetne! Hidratantna krema više nije bila dovoljna u njezinoj njezi pa sam počela istraživati o različitim proizvodima za njegu kožu. Kako najviše vremena provodim na Instagramu, tamo sam vidjela da su naše poznate glumice Mirna Medaković Stepinac i Sanja Vejnović oduševljene novim Olival serumima za lice. Mirna koristi Vitaminski serumR² protiv ubrzanog i preuranjenog starenja kože, dok Sanja koristi Peptidni serum P koji pokazuje izvrsne rezultate na zreloj koži. Malo sam se informirala o njima i pročitala stvarno dobre recenzije pa sam i sama odličila testirati jedan od tri seruma. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Priprema za ponedjeljak. Vitaminski serum R2 🌙 #olivalprofessional #olival

A post shared by Mirna Medaković Stepinac (@mirna_medstep) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Obavezni ritual prije spavanja,Olivalov serum P ! Obozavam! ❤️#olival#olivalprofessional

A post shared by Sanjic (@sanjavejnovic) on

Između Vitaminskog seruma C, Vitaminskog seruma R2 i Peptidnog seruma P logičan izbor za mene bio je Vitaminski serum C. Zašto baš taj? Pa, vrlo jednostavno! Ovaj je serum namijenjen mlađim osobama koje, poput mene, imaju prve bore i sitne nepravilnosti. 

Zašto baš vitamin C?

Vitamin C jedan je od najsnažnijih sastojaka u kozmetologiji. Ima vrlo moćno djelovanje u smanjenju oksidativnog stresa kože i efikasno ublažava vidljivost hiperpigmentacije i mrljica od sunca ili akni. U kombinaciji s hijaluronskom kiselinom potiče proizvodnju kolagena, dok je hijaluronska kiselina osigurava vlažnost u dubljim slojevima kože, koja koži osigurava punoću i zategnutost.

 | Autor: miss7 miss7 Olival Vitaminski serum C

Kako djeluje na koži?

Ono čime me serum na prvu "dobio" je to što nema nikakav miris. Možda ti to zvuči malo čudno, ali uistinu obožavam miris svoje kreme za lice i ne čini mi se nekako zgodno da se miris seruma i miris kreme miješaju. Ima smisla, zar ne? Za jedno nanošenje bilo mi je dovoljno doslovno nekoliko kapi. Serum se jako brzo upija u kožu pa ga je potrebno brzo umasirati. Nanosim ga svako jutro prije kreme, ali i navečer prije spavanja nakon što skinem šminku i temeljito očistim lice. Rezultat? Odmah vidljiv. Doslovno. Koža mi je nakon seruma bila toliko meka i glatka da sam se ispočetka pitala trebam li uopće nanositi kremu nakon seruma. Jesu li mi se očistile mrlje? Ne u potpunosti jer ga koristim tek tjedan dana, ali pomaci su vidljivi. 

 | Autor: miss7 miss7 Serum je bez mirisa i brzo se upija

Odlazak u rodni grad sada je bezbrižan

Ono što me kod ovog seruma posebno (pozitivno) iznenadilo je to što je namijenjen osobama koje su izložene visokom zagađenju zraka. Kako sam odrasla u Slavonskom Brodu, gradu u kojemu je zrak među najzagađenijima u Europi, moja koža godinama je bila izložena onečišćenom zraku, a nikada joj nisam pružila adekvatnu njegu. Kako za dobre stvari nikada nije kasno, ovaj serum postao je sastavni dio moje beauty rutine i bez njega više ne idem u Slavonski Brod. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivona Pavičić (@ivona_pavicic) on

Sponzorirani sadržaj: miss MIND za miss7

Photo: miss7

Komentari 0