Beauty

U trgovine je stigao novi NYX puder. Evo zašto me potpuno oborio s nogu

  • U trgovine NYX-a stigao je novi puder - NYX Can't Stop Won't Stop tekući puder
  • Namijenjen je normalnoj, masnoj i osjetljivoj koži pa je zvučao kao savršen izbor za mene
  • Cijena pudera je 124,90 kn

U trgovine brenda NYX jučer je stigao novi tekući puder o kojem svijet priča već dulje vrijeme. Riječ je o NYX Can't Stop Won't Stop tekućem puderu kojeg su opisali kao laganog, ali sa savršenom pokrivnom moći. Osim toga, njegovu formulu opisali su kao laganu, ali "nepomičnu" odnosno, kad ga staviš, mirna si čak 24 sata! Naveli su također kako je mat teksture te da kontrolira neželjeni sjaj kože. Također i kako puder nije komedogen te je namijenjen normalnoj, masnoj i osjetljivoj koži. Zvuči kao savršenu puder za moju masnu kožu sklonu nepravilnostima, zar ne? Cijena bočice od 30 ml je 124,90 kn. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NYX Professional Makeup HR (@nyxcosmetics_hrvatska) on

Osim toga, ovaj puder poznat je po tome da dolazi u čak 45 nijansi unutar kojih baš svatko može pronaći neku za sebe. Ja sam dvojila između nekoliko nijansi, ali u konačnici sam se odlučila za Porcelain, svijetlu nijansu neutralnog podtona. S prvim zrakama sunca, postat će mi previše svijetla, ali u srcu zime stvarno može proći. Mišljenja na internetu, kad je riječ o ovom puderu, prilično su podijeljena i jedva sam čekala da sama isprobam i donesem vlastiti sud. Jer svaka je koža posebna! Prije nanošenja dobro sam hidratizirala kožu i mislim da je to s ovim puderom potrebno.   | Autor: privatna arhiva Kristijana Musića privatna arhiva Kristijana Musića Tekstura pudera je srednje gusta

Možda vas zanima Isprobala sam popularni puder u sticku i saznala vrijedi li novca Rubrika Beauty Beauty

Na prvi pogled, tekstura ovog pudera malo me iznenadila. Naime, on obećava punu pokrivnu moć, a tekstura mu je prilično rijetka. Ne razlijeva se, ali nema uopće gustoću. Uzela sam beauty blender i pumpicu pudera rasporedila po licu. Već ih prvih poteza bilo je jasno da je pokrivna moć stvarno jako visoka, baš kao što piše na pakiranju. Ako malo bolje pogledaš slike, bit će ti jasno da je odlično pokrio moje PMS izdanje i pripadajuće ''situacije'' na licu. Međutim, s drugom sam stvari imala malih problema. Na masnije dijelove kože puder se dosta dobro nanosi, ali na isušene dijelove jako teško. Mislim da sam tapkala po nosu barem 5 minuta. I, da, ako imate proširene pore, zagladite ih primerom jer bi ovaj puder mogao sjesti u njih te ih dodatno istaknuti. 

 | Autor: privatna arhiva Kristijana Musića privatna arhiva Kristijana Musića Ivana koristi nijansu Porcelain Također, jedna stvar koju sam uočila je ta da ovom puderu treba dati pokoju minutu da sjedne, stopi se s kožom. Dakle, dok se on upije, najcrtaj obrve, počešljaš se ili što god hoćeš. Ali daj mu njegovo vrijeme. Tada ćeš uočiti koliko bolje izgleda na koži. Jedina stavka koju još nisam prokomentirala je trajnost, a znam koliko je to bolna točka svakog masnokošca. Dakle, NYX Can't Stop Won't Stop stvarno stoji na mjestu. Nanijela oko 10:00 ujutro i u oko 15:30 provjerila da još uvijek stoji na svom mjestu. Savršeno nepomičan, čak i na mjestima gdje se teže nanosio. Jedina stvar koju sam uočila da je na suhim djelovima postao pomalo ''patchy'' pa sam ga popravila.  | Autor: privatna arhiva Kristijana Musića privatna arhiva Kristijana Musića Ivana testira NYX Can't Stop Won't Stop tekući puder

Mašćenje lica nisam uočila ni kasnije. Ipak, oko 17:30 -18 h puder je počeo pucati i na drugim dijelovima lica, ali prilično suptilno. Ipak, s nekim drugim puderima tada sjam kao božićno drvce pa je ovo pucanje manji problem. Kada sam došla kući, puder sam s lakoćom skinula. Iako mi je koža jako sklona iritacijama i nepravilnostima, ovaj puder nije izazvao nikakav novi prištić niti iritaciju.

Možda vas zanima 5 najboljih pudera za problematičnu kožu Rubrika Beauty Beauty

Dakle, rekla bih da je za moju kožu ovaj puder stvarno trajan jer ne znam kada mi je puder zadnji put ostao na mjestu više od 6 sati. Osim toga, dobro izgleda na koži, sjajno pokriva i ne izaziva mi prištiće. Omanji problemi s nanošenjem i pucanje su mu minus, ali mene je osvojio. NYX Can't Stop Won't Stop ima sve moje preporuke i stvarno se vrijedi potruditi oko nanošenja. Dajem mu ocjenu 4,5/5 jer mislim da ima odličan omjer cijene i kvalitete, ali da bi se mogao malo bolje nanositi! Iz iste linije Can't Stop Won't Stop stigao je i primer te korektor. Jedva čekam da i to isprobam!

Photo: privatna arhiva Kristijana Musića

Komentari 0