Beauty

Top 4 nijanse ruža za kojima ćemo ludjeti ovog proljeća

  • Ovog proljeća obožavat ćemo neobične nijanse na usnama
  • Usne u boji crvenog vinila bit će pravi hit
  • Za ljubitelje neutralnijih boja, trendi su usne u boji mesa i nijansama smeđe

Misliš da je boja fuksije ''it'' boja na usnama ovog proljeća? E, pa, varaš se! Modne piste i izlozi trgovina nametnule su neke druge trendove, a mi smo izdvojili nekoliko nijansi ruževa s kojima ćeš definitivno zablistati ovog proljeća!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @fashion_luxury_21 on

Možda vas zanima Je li stvarno teško raditi s prijateljicom? Rubrika Život Život

Narančasta

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ada Öz (@adaoz75) on

Žarke boje definitivno su ultimativni trend ovog proljeća, a nedvojbeno se nose i na usnama. Iako možda nećeš staviti žuti ruž za usne, narančasti bi definitivno trebala isprobati. Mnogi imaju predrasude, ali u konačnici budu oduševljeni rezultatima. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: YSL Rouge Volupté Shine, nijansa Coral Ingenious (oko 275 kn); Giorgio Armani Lip Magnet Liquid Lipstick, nijansa Tangerine (oko 305 kn)

Možda vas zanima Testirala sam novi Bourjois ruž koji je postojan 16 sati. Je li izdržao? Rubrika Beauty Beauty

Usne boje mesa

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monika Rysia Pierzchala (@rysia.pierzchala) on

Obrubljene i vrlo precizne usne nekoliko godina bile su ultimativni hit, ali ove sezone vratili smo se neprecizno ocrtanim, tzv. blurred usnama koje izgledaju veoma prirodno i osvježavaju lice. Uz ovu prirodnu filozofiju, sjajno idu usne u boji mesa koje su jako, jako nalik prirodnoj boji usana. Također, u idealnom slučaju, usne boje mesa definitivno bi trebale imati malo sjaja.   | Autor: Miss7/PR Miss7/PR

S lijeva na desno: Becca x Chrissy Teigen Glow Gloss, nijansa Beach Nectar (oko 170 kn), Claudia Schiffer Cream Lipstick, nijansa Caspar (oko 145 kn)

Možda vas zanima ''Plavuša s Harvarda'' potpisuje dva predivna nova ruža, a poruka koju kriju još je bolja! Rubrika Beauty Beauty

Crveni vinil

Obožavamo vinil na torbama i cipelama, a sada je krajnje vrijeme da ga nabacimo i na usne. I to u kombinaciji s jarkom, crvenom bojom. Ovaj trend nosit će samo najhrabriji, ali vjerujemo da se isplati zariskirati. Naravno, ukoliko nisi na modnoj pisti, ovaj look kombiniraj s jednostavnim make-upom na očima. Crta tuša i bež sjenilo bit će dovoljni.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Maybelline Colorsensational, nijansa Red Revival (oko 60 kn), Dior Rouge Dior, nijansa 999 (oko 300 kn)

'90s smeđa

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lauren O’Connell (@thebeautymajlis) on

Konačno smo dočekali povratak omiljenog beauty trenda iz devedesetih! Ne brini, ne govorimo o pretankim obrvama, već o smeđim nijansama na usnama. S ovim bojama, usne uvijek možeš lagano precrtati i pritom izgledati odlično. Osim toga, odlično će se slagati s različitim bojama tena i kose. Jedva čekamo probati!   | Autor: Miss7/PR Miss7/PR

S lijeva na desno: Fenty Beauty, nijansa Unveil Chocolate Brown (oko 160 kn), Maybelline Vivid Matte Liquid, nijansa Coffee Buzz (oko 60 kn)

Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0