Beauty 18. ožujka 2019.

''Plavuša s Harvarda'' potpisuje dva predivna nova ruža, a poruka koju kriju još je bolja!

instagram @janko_popovic_volaric.
  • Reese Witherspoon odabrala je dvije nijanse ruževa za brend Elizabeth Arden 
  • Sav prihod od prodaje ruževa ide u UN Women, entitet Ujedinjenih naroda za ravnopravnost spolova 
  • ''Sve to radim za žene - za svoju kćer i majku te za sve divne žene diljem svijeta'' - rekla je glumica

Elizabeth Arden ruževi i inače su popularni u beauty svijetu, a zamisli koliko poželjan će postati oni koje je odabrala i potpisala Reese Witherspoon, 42-godišnja miljenica Hollywooda proslavljena ulogom ''Plavuše s Harvarda''. Plavokosa ljepotice u svijetu slavnih često je simbol velikog talenta, obiteljskih vrijednosti te poduzetničkog duha, a često se zauzima za žene u svakom smislu te riječi. Dakle, bila je logičan izbor za izradu ruža čija je misija osnažiti žene diljem svijeta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elizabeth Arden (@elizabetharden) on

Možda vas zanima... Crveni ruž ne izlazi iz mode: poznate dame otkrile su nam koji im je najdraži Rubrika Beauty Beauty

Reese je  odabrala i potpisala dvije nijanse limitiranih ruževa unutar kampanje March On, programa posvećenog  svim hrabrim ženama svijeta, u ime svih marševa, prosvjeda i revolucija koje su ikada pokrenule. Ipak, podrška koju ovi ruževi daju ženama nije samo simbolična. Svu zaradu od ruževa (dok ne dosegnu milijun dolara) donirat će UN Women-u, entitetu Ujedinjenih naroda za ravnopravnost spolova i osnaživanje žena koja, s vladama diljem svijeta, radi na dizajnu i primjeni odredbi zakona i programa te usluga koje vode ka društvenoj jednakosti žena i muškaraca na svim razinama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elizabeth Arden (@elizabetharden) on

Reese je svoje nijanse nazvala The Pink Punch i Red Door Red, a iz brenda su objasnili da su inspirirane novom generacijom mladih žena liderica diljem svijete koje nepokolebljivo prihvaćaju snažan stav i ženstvenost. The Pink Punch nijansa je žarko-ružičasta neutralnog tona, baš onakva kakvu bi rado nosila ''Plavuša s Harvarda'', a Red Door Red istinska je crvena s kojom će se svaka žena osjećati poput boginje. Što se tiče kvaliteta ruževa, oni su dio linije Beautiful Color Moisturizing Lipstick, a cijela linija obećaje hidrataciju i ugodu tijekom nošenja. Formula je obogaćena popularnim shea maslacem i trebala bi održavati usne zdravima i sjajnima.

Možda vas zanima... Testirala sam novi Bourjois ruž koji je postojan 16 sati. Je li izdržao? Rubrika Beauty Beauty
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elizabeth Arden (@elizabetharden) on

''Posao koji obavljam s Elizabeth Arden i UN Women-om započinje stvarne promjene i povećava mogućnosti za žene na globalnoj razini. Sve to radim za žene - za svoju kćer i majku te za sve divne žene diljem svijeta.'' - rekla je Reese koja je na ruževima ostavila i svoj potpis. Cijena jednog ruža je oko 170 kuna, a može se naručiti na stranicama brenda Elizabeth Arden.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elizabeth Arden (@elizabetharden) on

 

Komentari 0