Beauty

Testirala sam novi Bourjois ruž koji je postojan 16 sati. Je li izdržao?

Odmah da poručim u startu, luda sam za Bourjoisovim ružom Rouge Velvet u boji Hyppink Chic. Ta divna ružičasta nijansa mi je savršena za svaku priliku i kupujem ga već  peti put otkad je na tržištu (a stigli su tek prije nešto više od godinu dana). Ipak, iako sam rob navika, nisam mogla odoljeti novom Bourjoisovu ružu Rouge Fabuleuxu, posebno jer na pakiranju piše kako Rouge Fabuleux može biti postojan i do 16 sati! 

 | Autor: miss7 miss7

Rouge Faubleux 89.90 kn; Rouge Velvet 99 kn

Pakiranje je slično poput Rouge Velvet prethodnika, miris je manje intenzivan, no osjećaj na usnama je ipak malo drugačiji. Ne kažem lošiji, nego je drugačije, kremastije sjajne formule koja se još lakše nanosi od prethodnika. Prvotni strah, prvi sloj koji se intenzivno sjajio poput ruža visokog sjaja, me unervozio. No, vrlo brzo se ruž posušio i prilagodio usnama zbog čega je ostao onakav hidratantan osjećaj na usnama, a izgled je bio savršeno mat. Na pakiranju piše da ostavlja satenski finiš na usnama, što je definitivno dobar opis. 

 | Autor: miss7 miss7

Odabrala sam broj 03, no u novoj ediciji Bourjoisova ruža to je bila potpuno drugačija nijansa - Bohemian Raspberry (fanovi Freddieja Mercuryja, navalite!). U svakom slučaju, ovo je doista odličan nude ruž koji zbog svog oblika, oštrog vrha, može poslužiti i za precizno iscrtavanje usana. Ne dobiješ efekt napadno ocrtanih Instagram usana, nego lijepe i precizno našminkane usne.

 | Autor: miss7 miss7

Kako na pakiranju piše kako Rouge Fabuleux može biti postojan i do 16 sati pa sam ga stavila na test, ali tek do ponoći jer nemam više snage partijati do jutra, iako je bio vikend. Ruž je prošao sljedeće: dva čaja, jabuku, intenzivni trening, tuširanje i pranje zubiju. No, to pranje zubi mi je ipak narušilo početni sjaj zubi. Nitko tu nije lagao - ruž je doista postojan, nitko nije rekao da je vodootporan. Popravila sam novi sloj i krenula na rođendansko druženje gdje su mi sve frendice rekle da izgledam kao da nemam ništa na usnama, ali u dobrom smislu. Pa sam im zahvalila jer doista nemam ovakve usne... Nakon kriške quichea i nekoliko čaša vina, ruž je i dalje izgledao fantastično na usnama. I da, ulovila sam neki super popust  zbog kojeg je ova cool mazalica bila 66, umjesto 89 kuna, koja joj je redovna cijena...

Možda vas zanima 4 nijanse ruža zbog kojih će ti zubi izgledati savršeno bijelo Rubrika Beauty Beauty

Zaključak? Ako želiš drogerijski ruž koji će ti ponekad zamijeniti i balzam (ukoliko odabereš nježnu boju poput ove), ovaj ruž je prava stvar za tebe. Ako si lijena kombinirati olovku i ruž, ovo je dobar ruž za tebe. Ako želiš dobar omjer cijene i kvalitete, ovaj ruž je odličan za tebe. 

P.S. osjećam se loše jer sam "prevarila" svoj Rouge Velvet Lipstick i zamijenila ga njegovim više seksi bratom Fabuleuxom... Ipak mislim, od sada ću ih kombinirati...

Photo: miss7

Komentari 0