Beauty

7 nijansi lakova za nokte idealnih za proljeće: u trenutku podižu raspoloženje

  • Uvijek je užitak imati lijepo uređene nokte, bilo da se radi o upečatljivoj ili diskretnoj nijansi, tim više što nam pruža i da se osjećamo ženstvenije
  • Proljeće je definitivno doba kada odbacujemo tamne zagasite lakove u korist nježnih, pastelnih i jarkih nijansi
  • Dakle, crnu i bordo boju odnosi sa sobom zima, a proljeće nam donosi vedrije i svjetlije tonove 

Čim uđemo u lagane proljetne haljine i izvadimo slamnate torbe koje prizivaju ljeto, počinjemo dodavati boje svom životu, garderobi, ali naravno i noktima. Tako su jedan od najlakših načina za prelazak iz zimskog raspoloženja u ono proljetno upravo  noktiji u vedrijim tonovima. Iako nam neodoljive boje poput bordo, crne i tamno plave uvijek dobro posluže u hladnijim mjesecima, proljeće traži svjetliju paletu lakova. Koje proljetne boje za nokte kupujemo? Klasike. Od crvenih i ružičastih boja pa sve do narančastih tonova koji izgledaju upečatljivo uz svačiji stil. Donosimo ti proljetne boje koje će zavladati svijetom manikure ove sezone. Half Dip manikura: napokon trend noktiju koji će lako izvesti i svi lijeni i netalentirani!

Možda vas zanima Ovo je 5 vodećih trendova kad su nokti u pitanju. Onaj inspiriran čokoladom je neodoljiv Rubrika Beauty Beauty

1. Crvena poput rajčice

Iako crveni lak izgleda izvrsno tijekom cijele godine, za proljeće je idealna nijansa s narančastim podtonom.

 2. Bijela

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Claire Most (@claire_most)

Powered by embedinstagramfeed de &

Bijeli nokti su se vratili prije nekoliko godina kao izbor laka u minimalističkom stilu, a ni ovo proljeće također ne prolazi bez nezaobilazne bijele.

3. Lila

Boja zidova koja je krasila spavaće sobe gotovo svake djevojke iz 90-ih, bila je definitivno lila. No, osim što ove sezone dominira našim ormarima, sada krasi ruke elegantnih žena po cijelom Instagramu.

Možda vas zanima Morali smo zamijetiti manikure ovih slavnih cura - koja ti se najviše sviđa? Rubrika Beauty Beauty

4. Roza poput žvakaće gume

Što se tiče naših ormara, jarko ružičasta boja bit će najveći trend boja 2021. godine, ali također i u svijetu manikure.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

S lijeva na desno Essie (60 kuna), Misslyn (38 kuna), Misslyn (38 kuna)

5. Pistacija

Vidimo kako se sve više modnih influencerica odlučuje za upečatljive nijanse zelenog laka, no neka izgled bude uglađen - potraži puderaste tonove pistacije.

 6. Morsko plava

Kada je riječ o proljetnim bojama noktiju, nijedna nije toliko sveprisutna kao aqua nijanse. Sam pogled na ove nijanse dovodi nas u opuštajuće raspoloženje, čak i ako je sivo nebo dokle pogled seže.

7. Žuta

Jedan od naših omiljenih simbola proljeća je kada prekrasni žuti narcisi počinju cvasti i ukrašavati vrtove i livade. Počasti se lakom žutim poput tog divnog cvijeta i odmah unesi vedrinu u svoj dan.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

S lijeva na desno Essie (60 kuna), Opi (70 kuna), Opi (70 kuna) Essie (60 kuna)

 

U novoj epizodi showa 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima' briljirale su Mila Elegović i Marija Borić

 

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE.

Photo: INSTAGRAM

Komentari 0