Beauty

Morali smo zamijetiti manikure ovih slavnih cura - koja ti se najviše sviđa?

  • Tražiš inspiraciju za svoju manikuru?
  • Želiš nešto originalno, a da je opet u trendu?
  • Pokazat ćemo ti najnovije trendove noktiju zvijezda poput Belle Hadid, Jennifer Lopez itd. 

Ne tražimo inspiraciju od poznatih modnih ikona i zvijezda samo kad je riječ o garderobi – one nas inspiriraju i kad je riječ o najnovijim trendovima make upa te noktiju. Pogledaj koji trendovi noktiju nas očekuju ove zime. 

1. 3D-nokti 

Sjećaš se preslikača za nokte još iz svog djetinjstva? Ove godine će dobiti ekstravagantnu nadogradnju. Glazbenica Megan Thee Stelion pokazala je na Instagramu o čemu je riječ: drago kamenje i trodimenzionalni ornamenti stavljaju se na vrhove prstiju. Premda se ovaj trend čini pomalo nepraktičnim, njegova estetika je savršena za nadolazeće božićno vrijeme – kad treba svjetlucati i sjajiti…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hot Girl Meg (@theestallion)

2. Metallics

Lakovi za nokte s metalnim sjajem jako su popularni ove sezone. Međutim, trendovske boje za jesen i zimu su srebrna i zlatna. Kourtney Kardashian nosi plave metalik nokte. Ali i metalik zeleni ili crveni tonovi također odgovaraju hladnom godišnjem dobu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Truong (@kimkimnails)

3. Gotovo crna 

Crni nokti svake godine slave povratak za Noć vještica – zato jer odgovaraju svemu. Doduše, ove godine je jako popularna tamnoplava boja – takozvana „gotovo crna“. Noćno plava manikura od Jennifer Lopez lijepi je primjer. 

4. Minimalistički

Potpuno suprotno od 3D noktiju su ovi minimalistički dizajni noktiju. Slatki simboli, poput romantičnih tratinčica na modelu Kaije Gerber ili malih slova napravljeni su na prozirnom laku. Manje je više! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thuy Nguyen (@thuybnguyen)

5. Taupe boja (sivo-smeđa)

Omiljena boja noktiju raznih zvijezda je ove godine takozvana taupe boja. Tu boju noktiju vole Hailey Bieber, Lizzo i Billie Eilish. Ton je nenapadan, a nokti izgledaju vrlo njegovano i sjajno.  

Možda vas zanima Kylie Jenner pohvalila se odličnom bojom noktiju - idealno za one koje su se zaželjele malo promjene Rubrika Beauty Beauty

6. Dugački i oštri 

Dok su na proljeće bili popularni ovalni nokti, sada zvijezde poput Kylie Jenner nose nešto „vidljivije“ nokte. Ovdje vrijedi sljedeće: što duže i šiljatije, to bolje! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)

7. All natural 

Ako postoji jedan trend noktiju koji se vječno drži, onda su to klasični nude, odnosno takozvani „goli“ nokti. Ove sezone dobili su malu nadogradnju: all natural izgled sada nosimo s mliječnim finišem. Prozirni ton je nešto više od normalne boje noktiju, a opet je decentan i suzdržan – to voli model Bella Hadid. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NAILS by MEI (@nailsbymei)

Možda vas zanima Trend manikura: ovo je savršena boja laka za nokte za ovu zimu Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram/Getty

Komentari 0