Beauty

Ovo je 5 vodećih trendova kad su nokti u pitanju. Onaj inspiriran čokoladom je neodoljiv

  • Nova godina, novi trendovi! A evo koji nas noviteti očekuju kada je manikura u pitanju
  • Za tebe smo ovoga puta izdvojile pet fantastičnih trendova iz područja 'nail arta'
  • Od indie nokata preko čokoladnih do onih šljokičastih, pogledaj što ćemo rado nositi dogodine

U popisivanju trendova koji će vladati u narednoj 2021. godini dotakli smo se već mode, oblikovanja kose i uređenja interijera, a sada je napokon došao red da se pozabavimo našim noktima. U nastavku te očekuje pet fantastičnih trendova iz područja 'nail arta', a jedan od njih već nas zaveo je već svojim neodoljivo ukusnim imenom.

Možda vas zanima Hrvatska influencerica otkrila je kako super proći u šopingu, poslušat ćemo ovaj savjet Rubrika Life&style Life&style

1. Indie nokti

Jedan od najoptimističnijih u svijetu manikure popularnost je stekao na Pinterestu, a naziv dobio prema popularnom glazbenom žanru. U osnovi ovaj izgled uključuje neusklađeni dizajn nadahnut emotikonima koji je potpuno drugačiji na svakom noktu. Nešto doista nesvakidašnje, zar ne?

2. Crvena francuska manikura

Iako je crvena manikura iznimno popularna u ovo blagdansko vrijeme, u novoj godini vidjet ćemo pravi spoj ovog sezonskog favorita i vladarice bezvremenog dizajna - francuske manikure. Rezultat je izgled koji odišeu profinjenošću i elegancijom.

Možda vas zanima Super ideje za lakiranje kratkih noktiju - koja manikura je tvoj favorit? Rubrika Beauty Beauty

3. Prozirni kamenčići

Tako jednostavno, a tako efektno. Upravo je to savršen opis ove decentne, ali upečatljive manikure. Naglasak je ovdje stavljen na zdrave i čvrste nokte čiji je sjaj dodatno naglašen sitnim kamenčićima.

4. Šljokice na vrhu

Još jedan svečani dizajn koji će obilježiti početak 2021. godine je vrh obasut šljokicama. Riječ je o imitaciji francuske manikure izvedene tako da se umjesto jedne pruge izvedene uske okomite crte orijentirate od vrha.

Možda vas zanima Crno je novo crveno: 6 ideja kako ove zime nositi crni lak za nokte Rubrika Beauty Beauty

5. Čokolada sa zlatom

Neutralni izgled noktiju dobiva sasvim novu dimenziju u ovoj neutralnoj čokoladno-smeđoj manikuri sa zlatnim mramornim detaljima. Čokolada ukrašena listićima zlata zamamna je delicija, a zamamno djeluje i ova manikura. Moramo priznati da je upravo ona naš favorit.

POGLEDAJ VIDEO: Znaš li da si genijalna?

 

Photo: Pinterest

Komentari 0