Beauty

U šoku smo! Neočekivani trend u oblikovanju obrva pravi je hit na Internetu

  • Još jedan neobičan trend najavljen je za 2021. godinu. Riječ je o izblijedjelim obrvama
  • Ovaj trend bilježi porast pretraživanja na društvenoj mreži Pinterest za čak 160 posto
  • 'Izblajhane' obrve već su rado isprobale i slavne dame poput Katy Perry i Hailey Bieber

Ljubiteljice smo definiranih obrva, no prema Pinterestu naredna godina donosi nam jedan neočekivani trend - prkosne obrve. U ovom slučaju govorimo o naglašenim obrvama koje se u svom oblikovanju vode umjetničkim pristupom. Ukratko, 2021. godina proći će u znaku izblajhanih obrva.

Možda vas zanima Ove 3 boje kose bit će posebno tražene 2021. godine. Jedna je nadahnuta popularnom serijom Rubrika Beauty Beauty

Kako je Pinterest uopće došao do ovog trenda? Na temelju podataka pretraživanja prikupljenih na ovoj popularnoj društvenoj mreži uočen je porast interesa za teme izbljeđivanja obrva. Čak 160 posto više pitanja bilo je postavljano o postizanju ovog izgleda koji varira od svijetlijih plavih do poputno izblijedjelih nijansi.

Možda vas zanima Crno je novo crveno: 6 ideja kako ove zime nositi crni lak za nokte Rubrika Beauty Beauty

Posljednjih godina s ovim su trendom koketirale brojne slavne osobe. Tako su još 2018. godine tijekom revije američkog dizajnera Alexandera Wanga 42 modela pistom prošetala s posvijetljenim obrvama. Kraljica transformacija Katy Perry s izblajhanim se obrvama pojavila u veljači 2019. godine na naslovnici 'Paper Magazina'.

Ove smo godine mogli vidjeti kako je spomenutom trendu spremno prionula i influencerica Hailey Bieber. Bilo je samo pitanje vremena kada će ovaj trend doći na velika vrata svijeta ljepote, a čini se da je početak nove godine idealna prilika za to.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Možda vas zanima Vizažistica otkriva trik kojim ćeš postići punije obrve koje djeluju tako prirodno Rubrika Beauty Beauty

Ako se odlučiš isprobati ovaj neobičan trend, savjetujemo ti da to ipak ne napraviš kod kuće već se zaputiš u kozmetički salon. Pogrešno rukovanje izbjeljivačem može uništiti obrve, ali i kožu, tako da u ovom slučaju itekako vrijedi pravilo "bolje spriječiti nego liječiti". Iskreno, mi nismo sigurni da imamo dovoljno hrabrosti isprobati ovaj trend. A ti, bi li se mogla zamisliti s izblajhanim obrvama?

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0