Beauty

Super ideje za lakiranje kratkih noktiju - koja manikura je tvoj favorit?

  • Kratki nokti su vrlo praktični te su u međuvremenu postali omiljeniji nego ikada 
  • S pravilnom njegom doista izgledaju izvrsno 
  • A s ovim lijepim idejama će kratki nokti biti pravi melem za oči 

Kod lomljivih noktiju se osobito isplati imati kratke nokte. Tako se nokti neće tako često lomiti, a ujedno će izgledati lijepo njegovani. Osim toga, kratki nokti sve su omiljeniji i popularniji pa polako, ali sigurno, skidaju dugačke umjetne nokte sa trona. Najbolje je sljedeće: na njima se mogu kreirati jednako lijepe stilske ideje. Ovo su naši favoriti…

1. Točke 

Kome trebaju dugački nokti s francuskom manikurom, kad se kratki nokti mogu profinjeno urediti sa šarenim točkama. Nokti s nude lakom će s po jednom šarenom točkom na kraju nokta ili naizmjeničnim točkama u bojama izgledati vrlo uredno. 

 | Autor: Pinterest Pinterest

Možda vas zanima Beauty trik: zašto svi sada mažu svoje nokte pastom za zube? Rubrika Beauty Beauty

2. Apstraktno 

Kod kratkih noktiju jako su zgodne apstraktne crte, točke i krugovi. S bež podtonom će ti motivi najbolje doći do izražaja. Apstraktne strukture mogu se raditi u različitim bojama. Omiljene kombinacije su: crna, bijela i crvena. 

 | Autor: Pinterest Pinterest

Možda vas zanima Pukao ti je nokat a kozmetičarke ni na vidiku? Imamo genijalan trik kojim ga možeš popraviti kod kuće Rubrika Beauty Beauty

3. „Mismatched“ nokti 

Trend lakiranja svakog nokta u drugu boju jako dobro dolazi do izražaja kod kratkih noktiju. Taj je trend vrlo atraktivan u šarenim bojama ili u istoj nijansi naizmjenično, a lako se napravi kod kuće. 

 | Autor: Pinterest Pinterest

4. Minimalistički francuski nokti 

Kod francuskih noktiju ne treba uvijek veliki bijeli rub. Fina, tanka linija gore i dolje možda čak i bolje izgleda kod kratkih noktiju. Ova manikura se brzo radi i svaki nokat u trenu postane lijep te izgleda njegovano. 

 | Autor: Pinterest Pinterest

Photo: Shutterstock/Getty
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • malicka33

    Predivni su,ali kratki nokti na ovim slikama su jedino ovi u razlicitim bojama