Beauty

Half Dip manikura: napokon trend noktiju koji će lako izvesti i svi lijeni i netalentirani!

  • Minimalistički, stilski, plus još jedna velika prednost: ne treba ti mirna ruka da bi ga napravila
  • Šareni trend manikure dobro nam je došao ove godine
  • Otkrit ćemo ti takozvanu „Half Dip manikuru noktiju“, trend za 2021. 

Da, volimo se ponekad izgubiti u uradi sam video zapisima na Instagram profilima o nail artu. Ali obično to ima više veze s s pravom umjetnošću, a manje s nečim što možemo same izvesti kod kuće. Uz boje koje najavljuju kao najveći trend za proljeće, sada je stigla i nova tehnika bojenja, Half Dip nokti - i svima će lako uspjeti, obećavamo!

Evo kako funkcionira: kao što mu i samo ime govori, kod Half Dip (napola umočenih) noktiju boji se samo polovica noktiju, ona gornja, uz vrh nokta. Dakle, za postizanje tog izgleda ne trebaju ti male četke, alati za crtanje, biseri, kristali, ljepilo ili drugi profesionalni alati. U osnovi su dovoljni lak i komad ljepljive trake. Može to biti i obični selotejp.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laquerus (@laquerus)

Jednostavno pokrij nokat ljepljivom trakom do pola prema prije lakiranja tako da se stvori jasna linija i ne izgleda kao da se lak upravo ogulio dopola. 

Možda vas zanima Ovo je 5 vodećih trendova kad su nokti u pitanju. Onaj inspiriran čokoladom je neodoljiv Rubrika Beauty Beauty

Nema polovičnih stvari

Kao što vidiš, možeš lako kreirati Half Dip nokte. Ako ti se sviđa šareno, oboji svaki nokat u drugu boju. Ako želiš malo začiniti izgled, možeš ga mijenjati ljepljivom trakom. Drugim riječima: ne mora uvijek biti zalijepljena točno u sredinu, također izgleda cool ako su nokti lakirani drugačije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bellacures (@bellacures)

U svakom slučaju, što se manikure tiče, uvijek je vrlo lagana za izvesti i moraš biti posebno nespretna da bi mogla namazati kožicu ispod nokta s ovim trendom noktiju. Ako se dogode male pogreške, jednostavno ih ukloni sa sredstvom za uklanjanje laka - bilo olovkom za uklanjanje ili štapićem za čišćenje ušiju umočenim u sredstvo za uklanjanje laka.

Photo: instagram @slakipalaki

Komentari 0