Beauty

Ove 3 boje laka za nokte bit će najveći trendovi za proljeće u 2021. godine

  • Postepeno pripremaš svoju garderobu za proljeće?
  • Pa, s krpicama valja uskraditi i detalje kao što je lak za nokte, zar ne? 
  • Ovo su najljepše boje za proljeće 2021. Sviđaju li ti se?

Ove godine će neki trendovi lakova za nokte biti opet popularni, a neke više nećemo nositi. Ali, kad je riječ o bojama, postoje tri nijanse kojima se jako veselimo u sljedećim mjesecima. Naime, osim što sjajno izgledaju na našim noktima i dovode nas u dobro raspoloženje, također se i u boji savršeno slažu s najnovijim modnim trendovima. 

Možda vas zanima Crno je novo crveno: 6 ideja kako ove zime nositi crni lak za nokte Rubrika Beauty Beauty

Ovo su najljepše boje za proljeće:

1. Ružičasta - sve nijanse

Od svijetle bombon ružičaste pa do jarke ružičaste: 2021. nosit ćemo nijanse ružičaste i na noktima. Žarke boje vješto zamjenjuju tamne zimske tonove poput bordo crvene ili ljubičaste te pružaju istinski osjećaj proljeća.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie)

2. Bež i nude tonovi

Svijetle boje nas trenutno ne nadahnjuju jedino u modi, nego i sjajno izgledaju na našim noktima. Stoga su bež i nude tonovi idealni za jednobojni izgled u proljeće. Dakle, ako ne voliš upadljive boje na noktima, sjajno ćeš izgledati i s ovim elegantnim i suptilnim nijansama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @beautycornermoers

Možda vas zanima Nokti su ti poprimili ružnu boju? Ovih 5 savjeta pomoći će u borbi protiv žutih noktiju Rubrika Beauty Beauty

3. Menta zelena

Ružičasta ti je previše djevojačka, a bež i nude tonovi previše dosadni? A što kažeš na osvježavajuću menta zelenu boju? Nježna nijansa zelene na noktima idealna je za proljeće i također se lijepo kombinira sa svim bojama odjeće. Probaj!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilanit ♛ (@_ilanit_yosef_)

Photo: Shutterstock

Komentari 0