Beauty
Maskara

5 maskara do 100 kuna koje osvajaju društvene mreže. Jesi li ih već isprobala?

  • Moraju li kvalitetni proizvodi nužno biti i skupi? Mi smo oštri protivnici ovog razmišljanja pa ti rado otkrivamo proizvode koje krasi sjajan odnos cijene i kvalitete
  • Ovoga puta smo zavirile u beauty svijet kako bismo otkrile maskare koje osim prihvatljive cijene krasi i sjajna formula koja pruža zavidne rezultate
  • Sastavili smo listu od pet maskara koje su u kratkom roku osvojile društvene mreže, a čija cijena ne prelazi iznos od 100 kuna

Pri kupovini novih proizvoda pažnju prvenstveno obraćamo na njihovu cijenu. Kao kupcima, naš je glavni cilj pronaći proizvod koji će imati sjajan odnos cijene i kvalitete. Premda bi u načelu proizvode više cijene trebala krasiti i bolja kvaliteta, to nerijetko nije tako. Štoviše, učestalo se iznenadimo nižom kvalitetom razvikanih proizvoda koje prati paprena cijena.

Sjajan primjer ove tvrdnje možemo pronaći u industriji ljepote. Duge i voluminozne trepavice san su brojnih žena, a ostvariti ih mogu već zahvaljujući nizu pristupačnih drogerijskih proizvoda. Maskare poput Maybelinove 'the Colossal Black', Max Factorove '3000 Calories', essencove 'Lash Princess' i L'Orealove 'Lash Paradise' su u kratkom razdoblju dosegle kultni status među ljubiteljicama dekorativne kozmetike.

Najdražu maskaru Meghan Markle možeš kupiti za 65 kn!

S performansama ovih klasika dobro smo upoznati te ih se nećemo dotaknuti u ovom tekstu. Vrijeme je da se pozabavimo pretendentima na tron, odnosno maskarama koje su u posljednje vrijeme osvojile društvene mreže svojim zavidnim performansama. Cijene koje su navedene uz svaku od maskara formirane su sukladno onima navedenima u ponudi dm drogerijama.


1. Maybelline, Lash Sensational Sky High maskara (79,90 kuna)

Malo je koji kozmetički proizvod u posljednje vrijeme uzrokovao toliku strku na društvenim mrežama kao što je to uspjela napraviti nova Maybelline 'Sky High' maskara. Ona svoju popularnost duguje TikToku, odnosno videima koji svjedoče nevjerojatnim transformacijama trepavica do kojih je došlo upravo zahvaljujući ovom drogerijskom proizvodu.

Spomenuta maskara predstavljena je krajem prošle godine na američkom tržištu te je u samom startu polučila velik uspjeh. Svaki put kad se na službenim stranicama brenda obnove zalihe, 'Sky High' nestane brzinom svjetlosti pa za nju čak postoje i liste čekanja. Početkom veljače ona je pristigla i na naše police, a mi smo pohitale isprobati je. Detalju recenziju možeš provjeriti ovdje.


2. L’Oréal , Air Mega Volume maskara (94,90 kuna)

Francuski brend L’Oréal je u kategoriji maskara predstavio brojne uspješnice, a posljednja u nizu osim učinkovitošću osvaja i atraktivnim izgledom. Riječ je o 'Air Volume Mega' maskari koja je osmišljena kako bi tvojim trepavicama dala veliki volumen bez osjećaja težine.

Odlikuje ju lagana tekstura i kremasta formula te četkica s dvostrukim vlaknima, koja omogućava praktično i jednostavno nanošenje. U to koliko ova maskara ima poklonika možeš se uvjeriti na društvenim mrežama u viralnom Bare vs. Air izazovu.

Kako nanosiš maskaru? Na ovaj način nehotično ćeš učiniti da ti oči izgledaju manje

3. Bourjois, Volume Glamour Coup de theatre maskara (89,90 kuna)

Među maskarama koje su privukle pažnju beauty influencerica diljem svijeta našla se i ona francuskog brenda Bourjois. Ljubiteljice 'Volume Glamour Coup de theatre' maskare ističu kako ćeš uz njezinu pomoć postići zavidan i privlačan izgled trepavica. Ruku na srce, isto će tvrditi poklonici bilo koje od maskara koje smo uvrstili na našu listu. No po čemu je onda ova ipak posebna?

Ona je obogaćena arganovim ulje koje trepavicama daje mekoću i fleksibilnost. Specijalna Fiber Hug četkica produžuje trepavice jednu po jednu te omogućava jednostavno i uredno nanašanje. U aktualnoj ponudi ova je crna makara dostupna u dvije verzije različitog intenziteta boje.

Pet neodoljivih maskara u boji: koja najbolje pristaje uz tvoju boju očiju i zašto


4. Catrice, Glam & Doll Easy Wash Off maskara (34,90 kuna)

Kozmetika Catrice godinama slovi za favorita mnogih žena kada je odabir maskare u pitanju. Najnoviji hit iz njihove ponude jest 'Glam & Doll Easy Wash Off' maskara. Kao što joj samo ime govori, njezina odlika jest lako uklanjanje uz pomoć tople vode, bez potrebe za dodatnim sredstvom za uklanjanje šminke.

U opisu ovog proizvoda stoji kako on može trajati do i do 24 sata. Tekstura maskare je otporna na razmazivanje, a napominje se kako uspješno obavija svaku pojedinu trepavicu kako bi pružila izražajan volumen i uvijenost. Ova maskara se diči i inovativnom tehnologijom tube koja omogućava još lakše rukovanje.

Pet banalnih pogrešaka s maskarom koje mnogo žena radi - nesvjesno


5. Revolution Pro, Extension Lash maskara (99,90 kuna)

Beauty influencerice rado koriste proizvode britanskog brenda Revolution Pro, a najnoviji  "revolucionarni" proizvod u njihovoj paleti jest 'Extension Lash' maskara. Odlikuje ju intenzivna crna boja koju možeš postići već nakon samo jednog nanašanja. Formula je obogaćena arganovim uljem i vitaminom E.

Osim visoke pigmentacije i trajnosti, kreatori ove maskare ističu kako je njezina velika prednost tekstura visoke kvalitete koja omogućava brzo i efikasno uvijanje. Na odmet svakako nije dopadljivo pakiranje ukrašeno upečatljivim životinjskim uzorkom.

 

Photo: Shutterstock

Komentari 0